Euromoney

PWM 2023

Yapı Kredi Özel Bankacılık, bankacılık alanındaki en prestijli ödüllerden PWM (Professional Wealth Management) WEALTH TECH AWARDS 2023’te “Best private bank for digitally empowering RMs in Central and Eastern Europe” dalında ödüle layık görüldü.

Euromoney

International Finance Awards 2023

Yapı Kredi Özel Bankacılık, İngiltere'nin önde gelen finans ve iş analizi yayınlarından International Finance Magazine dergisinin düzenlediği International Finance Awards’da 2023 yılının Türkiye’nin en iyi özel bankacılık ödülüne layık görüldü.

Euromoney

Global Banking & Finance Awards 2023

Yapı Kredi Özel Bankacılık, müşterilerimize en iyi özel bankacılık hizmetini sunarak bankacılık alanındaki önde gelen finans dergilerinden GLOBAL BANKING & FINANCE AWARDS®2023’de Türkiye’nin en iyi Özel Bankacılık ödülüne layık görüldü.

Euromoney

Yapı Kredi Özel Bankacılık Türkiye'nin En İyisi!

Yapı Kredi Özel Bankacılık olarak İngiltere'nin önde gelen finans ve iş analizi yayınlarından International Finance dergisinin düzenlediği International Finance Awards kapsamında 2022 yılının "Türkiye En İyi Özel Bankacılık Ödülü"ne layık görüldük. Bu başarı, bu gurur hepimizin.

Euromoney

International Finance Magazine 2021 Awards’da Birincilik Ödülü Bir Kez Daha Yapı Kredi Özel Bankacılık'ın.

Yapı Kredi Özel Bankacılık, bankacılık alanındaki en prestijli ödüllerden International Finance Magazine Awards’da Türkiye’nin en iyi özel bankacılık ödülüne layık görüldü.

Euromoney

Global Banking & Finance Awards

Yapı Kredi Özel Bankacılık, müşterilerimize en iyi özel bankacılık hizmetini sunarak bankacılık alanındaki önde gelen finans dergilerinden GLOBAL BANKING & FINANCE AWARDS®2021’de Türkiye’nin en iyi Özel Bankacılık ödülüne layık görüldü.

Euromoney

Global Banking & Finance Awards

Yapı Kredi Özel Bankacılık, müşterilerimize en iyi özel bankacılık hizmetini sunarak bankacılık alanındaki önde gelen finans dergilerinden GLOBAL BANKING & FINANCE AWARDS®2020’de Türkiye’nin en iyi Özel Bankacılık ödülüne layık görüldü.

Euromoney

Global Banking & Finance Awards

Yapı Kredi Özel Bankacılık, müşterilerimize en iyi özel bankacılık hizmetini sunarak bankacılık alanındaki önde gelen finans dergilerinden GLOBAL BANKING & FINANCE AWARDS®2019’da Türkiye’nin en iyi Özel Bankacılık ödülüne layık görüldü.

Euromoney

Wealth Tech Awards 2019

Yapı Kredi Özel Bankacılık, bankacılık alanındaki en prestijli ödüllerden PWM (Professional Wealth Management) WEALTH TECH AWARDS 2019’da Orta doğu ve Avrupa’nın en iyi müşteri ilişki yönetimi teknolojisi dalında ödüle layık görüldü.

Euromoney

Euromoney

Müşterilerimize en iyi özel bankacılık hizmetini sunarak, dünyanın önde gelen finans dergilerinden Euromoney tarafından 3 büyük ödüle layık görülmenin gururunu yaşıyoruz.

Global Finance Awards

Global Finance Awards

Uluslararası iş ve finans dünyasının prestijli yayın kuruluşlarından Global Finance Magazine tarafından düzenlenen World's Best Private Banks Awards 2017 ödüllerinde Yapı Kredi Özel Bankacılık "Türkiye’nin En İyisi" seçildi.

Euromoney

"Varlık Yönetimi" ve "Filantropi Danışmanlığı" hizmetlerinde Türkiye’nin en iyisi!

"Annual Euromoney Private Banking and Wealth Management Survey 2017" ile Türkiye'nin en iyi "Varlık Yönetimi" ve "Filantropi Danışmanlığı" hizmeti sunan özel bankacılığı olduğumuz bir kez daha tescillendi.

World Finance’in Best Private, Turkey ödülü

World Finance Banking Awards

Yapı Kredi Özel Bankacılık 4. Kez "Türkiye’nin en iyi Özel Bankacılık" ödülüne dünyanın en prestijli ödüllerinden World Finance Awards tarafından layık görüldü.

World Finance’in Best Private, Turkey ödülü

Yapı Kredi Özel Bankacılık Filantropi Danışmanlığı Türkiye'nin En İyisi!

Euromoney, Filantropi danışmanlığı alanında Yapı Kredi Özel Bankacılık’ı Türkiye’nin en iyisi seçti.

World Finance’in Best Private, Turkey ödülü

World Finance'ın Best Private,
Turkey Ödülü

Dünyanın en prestijli ödüllerinden World Finance Best Private, Turkey ödülü geçen sene olduğu gibi bu sene de Yapı Kredi Özel Bankacılık’ın oldu.

Global Financial Market Review'da birincilik ödülü bir kez daha Yapı Kredi Özel Bankacılık'in.

Global Financial Market Review'da Birincilik Ödülü Bir Kez Daha Yapı Kredi Özel Bankacılık'ın.

Yapı Kredi Özel Bankacılık, bankacılık alanındaki en seçkin yarışmalardan biri olan Global Financial Market Review'da ikinci kez "En İyi Özel Bankacılık Ödülü"ne layık görüldü. Yapı Kredi Özel Bankacılık'e gelin, siz de sınırsız ayrıcalıklar dünyasıyla tanışın.