Aralık 2020

Şemsiye mevsimi geldi!

Umbrellas

ONLAR, SEZONUN OLMAZSA OLMAZLARI…

Y

az günlerinde ihtiyaç duymadığımız için unuttuğumuz fakat sonbahar ve kış aylarında adeta ayrılmaz bir parçamız hâline gelen aksesuarımız: Şemsiye! Bazen arabanın bagajında bazen çantamızın bir kenarında sakladığımız kötü gün dostu şemsiyeler, aslında tasarımı ve malzeme kullanımıyla en az bir kol saati ya da ayakkabı kadar önemli birer aksesuar. Biz de içinde bulunduğumuz mevsim itibarıyla bu konuya eğildik; klasiğinden sportifine, en kaliteli ve dikkat çekici şemsiyeleri sizin için araştırdık.


Umbrellas

Snow Peak

Snow Peak'in minimallik konusundaki uzmanlığına güvenmek gerek. Bu ultra-hafif günlük şemsiye, son derece minimal bir kulba, detay olaraksa kanopisinin üzerinde tek bir Snow Peak logosuna sahip.


Umbrellas

London Undercover

London Undercover'ın, bir bambu türü olan whangee saplı şemsiyesi, kasvetli bir güne renk katmak için mükemmel bir seçenek. Şemsiye tamamen geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiş ve kapatıldığında oldukça küçük hâle geldiğinden taşıması da çok kolay.


Umbrellas

Pasotti

Passotti'nin Otto (İtalyanca sekiz) şemsiyesi, 8 numaralı bilardo topu bulunan kulp dekorasyonu nedeniyle bu adı almış. Otto, aynı zamanda çift katlı kumaştan oluşan bir kanopiye sahip…


Umbrellas

Burberry

Burberry'nin ikonik Nova Check deseni evrensel bir lüks simgesi hâline geldi ve bu desen elbette şemsiyelerde de karşımıza çıkacaktı. Parlak, siyah deri sapı ve gümüş rengi logo işlemesiyle Burberry, her zaman olduğu gibi sade ve şık.


Umbrellas

Paul Smith

Bu şemsiye, Londra'nın en sevilen markalarından Paul Smith’in sertifikalı bir klasiği. Bu ahşap saplı siyah şemsiyenin kanopisinin kenarında, üreticisinin imzası olan çok renkli çizgiler bulunuyor.


Umbrellas

Mackintosh

Şemsiye satın almak için, yağmurluklarıyla ünlü bir markadan daha iyisi olabilir mi? Bu kamuflaj desenli şemsiye, kelimenin her anlamıyla “gizli” kalmak istediğiniz o günler için mükemmel bir seçenek.


Umbrellas

Off-White™

Eğer hiç şeffaf bir şemsiye kullanmadıysanız, söylemeliyiz ki bu deneyim çok hoşunuza gidecek. Şemsiyenin arkasını görmek devrim niteliğinde bir yenilik olmasa da en azından gününüzü daha aydınlık hâle getirecektir. Bu parça, koyu renkli şeffaf kanopi üzerine Off-White ™ logo baskısına sahip.


Umbrellas

Supreme x ShedRain

Supreme, dama desenli, şeffaf bir tasarıma sahip bu modelini, 70 yıllık bir şemsiye markası olan Shedrain ile iş birliği içinde yaratmış.


Umbrellas

Alexander McQueen

%100 metalden üretilmiş kulbunda yer alan kuru kafa süslemesi, şemsiyeye gotik bir hava katıyor.


Umbrellas

Moschino

Bu çok renkli zodyak desenli şemsiye, kavisli bir kulp ve koruyucu bir kılıfa sahip.


Umbrellas

Fendi

Fendi’nin daimî koleksiyonunda yer alan bu şemsiye, kabartmalı logosu, kenarındaki beyaz süslemeleri ve baştan aşağı FF motifiyle zamansız bir tasarıma sahip.


Umbrellas

Dolce & Gabbana

D&G’nin metalik turuncu renge sahip bu modeli, kulbunda yer alan ahşaptan oyulmuş tavşan başı figürüyle detay sevenlerin gözdesi olmaya aday…


Umbrellas

Schirm Oertel

Kırmızı-kahve arası renkte, kiraz ağacından yapılma bir sapa sahip ve siyah renkli saf ipek kumaş ile donatılan bu şemsiye paslanmaz çelikten üretilmiş.


Umbrellas

Swaine Adeney

Denizcilikte de kullanılan ıskarmozdan yapılmış bir iskelete sahip bu şemsiyenin sapının üzerinde yer alan gümüş ya da altın kaplama plaka üzerine, sahibinin baş harfleri işlenebiliyor. İpek kanopi seçeneği de bulunan bu şemsiye yalnızca sipariş üzerine hazırlanıyor.