Agustos 2021

Maserati & Massimo Bottura İşbirliği

maserati

BEKLENTİLERİN ÖTESİNDE BİR TASARIM..

G

elenek bizi geleceğe taşır, ancak bu yolla geçmişe gitmek deha gerektirir. Modena’da doğup büyüyen, Trident Marka Elçisi ve İtalyan mutfağının baş kahramanı olan Massimo Bottura’yı Maserati ile bir araya getiren de tam da bu! Maserati ve ünlü şef arasındaki iş birliği her ikisi de İtalya’nın Emilia bölgesinden gelen ve tüm beklentilerin ötesine geçme yeteneğine sahip bir ortaklığın sonucu olarak görülüyor. 1 Temmuz’da tanıtılan “Levante Trofeo Fuoriserie Edition for Massimo Bottura” isimli özel model bu iş birliğinin, yaratıcılık patlamasının, ifade özgürlüğünün göstergesi ve canlı renklerle yaşanmış bir hayatın görsel etkisi olarak tanımlanıyor.

maserati

Massimo Bottura’nın hayal gücünde, Levante’nin doğal yaşam alanı olan off-road sürüş deneyimi bir aksiyon resmi çalışması gibi... Eski model arabalarla iç içe büyüyen ünlü şef, Maserati ekibiyle kendi maceralarını paylaşıp “arazi yaraları” istediğini söyleyince ortaya bu özel model çıkmış.

İlk Maserati SUV olan Levante, sınır tanımayan bir otomobil olarak biliniyor; 580 beygirlik V8 motora sahip sınıfının en iyisi Trofeo triminde performans, sürüş keyfi ve hızı bir araya getiriyor. Yeni modelde, Blu Stradale isimli gövde renginin üzerine boya sıçramış görüntüsü dikkat çekiyor. Aynı renk sıçramaları iç kaplamalarda, orta konsolda ve gösterge panelinde de yer alıyor. Bu özel Levante Trofeo, otomobil tutkunlarının kendi zevklerine göre hazırlanmış bir Maserati'ye sahip olmalarını sağlayan çeşitli alternatifleri ile Maserati Fuoriserie kişiselleştirme programına ait. Bu program, en özel müşterilere kendi modellerini üretebilme imkânı tanıyor. Çok çeşitli çizim ve renk alternatifleri sunup diğer her şeyi müşterinin ilhamına bırakarak, yaratıcılıklarını ifade etmelerine olanak tanıyor.



maserati

Maserati, bu kişiselleştirme programın başlangıç noktası olarak üç temel koleksiyon sunuyor: Corse, Unica ve Futura. Bunlar markanın gücünü ifade eden, değerlerini temsil eden, sportifliği zarafet ve yenilikle birleştiren üç başlık olarak tanımlanabilir. Program Ghibli, Quattroporte ve Levante serisinde zengin bir içerik seti sunuyor. Yeni dış boya ve kaplamalar, tekerlek ve fren kaliper renkleri, ayrıca iç düzenlerle özel kabin kombinasyonları artık sipariş için mevcut. Fuoriserie koleksiyonları zaman içinde zenginleşip yenilenecek.