Şubat 2021

Süper mobilyalar

super-mobilya

BENZERSİZ AKILLI MOBİLYA TASARIMLARI...

M

obilyalar, evlerimizin ayrılmaz birer parçası. Ancak evimizin tasarımını ve ambiyansını oluşturan mobilyaların artık yalnızca estetik görünmesi yeterli değil. Yemek atıklarıyla çalışan akıllı çalışma masalarından, cihazlarımızı şarj eden ve ev sineması ile entegre akıllı yataklara kadar, akıllı mobilyalar kendi liglerini çoktan oluşturmuş durumda! Bu süper ve benzersiz tasarımlardan birkaçını birlikte keşfediyoruz...


Süper Mobilya

Hariana Tech Smart Ultimate

Dinlenmek için ihtiyaç duyabileceğiniz her şeye sahip olacak şekilde tasarlanmış bu yatak, uzaktan kumandalı entegre bir yatar masaj koltuğuna, dahili bir Bluetooth hoparlörüne, USB bağlantısına, okuma lambasına, hava temizleme sistemine, elektronik cihazlar için bir şarj alanına, açılabilir bir masaya ve bir ayak taburesine sahip.


Süper Mobilya

Clock

Bu kompakt masa, çalışma saatlerinizi veya yemek yeme alışkanlıklarınızı aksatmadan yürütmenize yardımcı oluyor. Hibrit istasyon, gıda atıklarını enerjiye dönüştürerek kablosuz olarak kendi kendine güç sağlıyor. Atıkları sürdürülebilir bir şekilde yönetmek için teknoloji ve işlevselliği birleştiren ve daha fazla insanı doğal/yenilenebilir enerji kaynaklarına geçmeye teşvik eden bu yenilikçi ürün, kullanılmadığı zamanlarda kapatılarak incecik bir tezgâha dönüşüyor. Kapalı durumdayken, yalnızca güç simgesi ve enerji seviyeleri görülebiliyor, paneli aydınlatmak içinse güç simgesine dokunmak yeterli.


Süper Mobilya

HiBed by Fabio Vinella

Katlanıp kapatılabilen 70 inçlik bir ekrana sahip, birçok cihazla senkronize edilebilen ve yerleşik bir 4K projektörle donatılmış olan HiBed by Fabio Vinella, lüks tanımına yeni bir boyut getiriyor. Dahili surround ses sistemi, yatakta değil de sinema salonundaymışsınız hissini yaratıyor. Uyku düzeninizi ve hareketlerinizi izleyerek sıcaklığı size göre ayarlayan yatak, ayrıca sağlığınız hakkında kusursuz bir kontrol sağlamak için vücut ağırlığınızı, hava kalitesini ve gürültü seviyesini kaydediyor. HiBed, hava durumu ve günlük haberlerin yüksek sesle okunmasıyla uyandıran dahili bir akıllı alarm sistemine sahip.


Süper Mobilya

Mellow

Bir multimedya masası olan Mellow, zarif ahşap ve kumaş görünümü sayesinde, her evin tasarımına kusursuz biçimde uyum sağlıyor. Masanın alt kısmında bulunan dört adet 15W hoparlör ve 4 pasif radyatör, evinizin istediğiniz bölümünde mükemmel bir ses sistemi sunuyor. Tüm multimedya cihazlar ve birçok dijital müzik platformuyla kablosuz olarak çalışan Mellow masa, kablolar konusunda endişe etmeden odanızın herhangi bir yerinde kullanılabiliyor.


Süper Mobilya

Mondrian

Hollandalı ressam Piet Mondrian’ın form ve renk kompozisyonundan esinlenen Mondrian, çok çeşitli uygulamalara izin verecek ve her türlü iç mekâna uyum sağlayabilecek şekilde tasarlanmış. OLED bir ekranı modüler mobilyayla birleştiren Mondrian, istenildiği takdirde daha küçük boyutlarda da kullanılabiliyor ve ekranın yeri değiştirilebiliyor.


Süper Mobilya

Lance

“Lamp” ve “Balance” kelimelerinin birleşiminden oluşan Lance, hem bir gece lambası hem de kablosuz bir şarj cihazı. Şarj sırasında telefon ekranından rahatsız olmamanız için telefonlar gizli bölmede şarj ediliyor. Üstteki LED ışığın rengi ve yoğunluğu da, odanızın ortamıyla uyum sağlayabilecek şekilde değiştirilebiliyor.