Aralık 2 2021

Nomos saati yeni tasarımıyla bileklerde!

saat

ALMAN OTOYOLLARINA İTHAFEN...

N

omos Autobahn modelleri, on yıllardır Alman otomobil tasarımlarına saygı duruşunda bulunuyor. Şimdiyse tasarımcı Werner Aisslinger’ın favori renklerinde üç özel versiyonla yeniden tasarlandı. Adını Alman otoyolları A9, A3 ve A7’den alan saatler şimdiden koleksiyonerlerin gözdesi olacak gibi duruyor.

saat

Aisslinger tasarımlarında Alman markasının hayranlarının aşina olduğu sade estetiğe sadık kalmış. İçbükey kadran gibi gözalıcı detaylarıysa sofistike tasarımın altını çizer nitelikte. Kadranlar 1970 ve 80’lerdeki efsanevi spor arabaların enstrümanlarından ilham almış. Aisslinger’a göre bu tasarımlar yalnızca muhteşem araç gövdeleri ve siluetlerden ibaret değil, aynı zamanda bugüne kadar ulaşımın gelişimi için katedilmiş yolları da temsil ediyor. Bu şablon ve arketipler iç tasarımlarda gösterge panelivari enstrümanlarla kendini belli ediyor.



saat

Yeni saatler, orijinal 2018 Autobahn modelinin renkli bir yeniden yorumu. A9’un minimalist siyah-gri tonlarından A3’ün sportif gösterge paneli estetiğine ve mavi-sarı A7’nin vintage çekiciliğine kadar çeşitli tonları kapsıyor. Tasarımlar renkli, canlı ve son derece giyilebilir.