Kasım 2021

Seyahat trendlerine damgasını vuran yastık

trend

LÜKSÜN SEYAHAT HALİ…

R

eality show kraliçesi Kim Kardashian bu yılki Met Gala’da Balenciaga ile görüldüğünde elbette marka için büyük bir sıçrama anı yaşandı. Bu adımın gerisinde kalmak istemeyen marka, yeni ürünlerini bir bir piyasaya çıkarıyor. Yeni gözdelerden biri de 650 dolar değerindeki seyahat yastığı. Bu yastık Balenciaga’nın “Nesne” koleksiyonun son parçası. İçlerinde iPhone kılıfları, su şişeleri ve 325 dolar değerindeki alışveriş çantaları da olan bu seri jet sosyetenin gözdesi olacağa benziyor. Yüzde yüz pamuktan yapılmış ve polar ile tamamlanan yastık, mahremiyet hissini optimuma çıkaracak bir de kapüşona sahip. Herhangi bir logoyla markalanmaması, özel bir strateji olarak yorumlanıyor. Daha önce kapüşonsuz ve lüks ipekle kaplı seyahat yastığı da yapan markanın bu ürünü o kadar hızlı tükendi ki bu arzu nesnesi neredeyse bir moda koleksiyonu değerine çıktı. Birinci sınıf uçuşlar için şimdiden sıraya girenler olduğu söyleniyor. Fırsat bu fırsat, Balenciaga yastığın yanında taşımanız gereken başka hangi lüks seyahat alternatifleri olduğuna bakalım istedik.

trend

Kusursuz Akustik
Fransa’da Focal tarafından üretilen Utopia, uzun zamandır dünyanın en çok kullanılan Hi-Fi kulaklığı olmaya devam ediyor. Utopia, 35 yıllık yenilikçi high-end hoparlör ve sürücü üretme-geliştirme tutkusunun bir sonucu olarak ortaya çıktı. Sıradışı birçok teknoloji ile donatılan Utopia dudak uçuklatan bir gerçekliğe, her ses frekansına nötr kalarak sağladığı değişmeyen bir ses karakterine, dinamik bir yapıya ve netliğe sahip. İyi bir seyahatte dış dünyayla bağlantınızı tamamen kesmek isterseniz, kesinlikle iyi bir seçim olabilir.

trend

Gözaltı Canlandırıcı
Uzun uçuşlarda lüksten ve yüz bakımından mahrum kalmak zorunda değilsiniz. Chanel Le Lift, koyu halkaları ve şişkinliği azaltmaya yardımcı vitaminlerle dolu. Formülün daha fazla işe yaramasını sağlayacak Chanel logolu göz bantlarını kullanmak da kesinlikle tercih meselesi.



trend

Buruşmayan Kravatlar
Lüks her zaman anlık değildir. Bazı keyifleri sürmenizi sağlayan nesneler en sevilen lüks malzemelerden olabilir. Brooks Brothers’ın deri kravat kılıfları gibi. Bu ürün sayesinde seyahate çıktığınızda kravatlarınız buruşacak diye endişelenmenize ya da gittiğiniz yerde kravatlarınızı ütületmenize gerek kalmıyor.