Mayıs 2021

Yeni Lüks WOLF

restaurant

SAAT KOLEKSİYONLARININ AYRILMAZ PARÇASI...

L

üks bir saate sahip olanlar, onu saklamanın da en az kullanmak kadar önemli olduğunu iyi bilirler. Çoğu saatin ihtiyacı, günlük bir bakımdan çok daha fazlasıdır. Sonuçta Rolex’inizin bileğinizde iyi göründüğü inkâr edilemez ancak zamanı sonsuza kadar mükemmel bir şekilde muhafaza etmek; işte bu uzmanlık ister.


restaurant

Ev eşyaları ve hediyelerden moda ve seyahate kadar her şeyi kapsayan lüks yaşam tarzı ürünlerinde uzmanlaşmış Birleşik Krallık online mağazası Burton Blake, WOLF saat kurucuların (watch winders) resmi sitesi. Ve şimdiye kadar fark etmediyseniz hatırlatma yapmakta fayda var; saat kurucular bir saat koleksiyonerinin en nadide parçasıdır.

Saat kurucular saatinizi takmadığınız zaman bile çalışmasını, ânı yakalamasını sağlar. Bu önemlidir, zira bu şekilde çalışması gereken tüm hareketli parçalar hayatına devam eder. Saati hareket ettirmek için gereken gücü toplayan ana yay (zemberek) saatin en önemli hareketli parçalarından biridir. Eğer gereğinden fazla süre gevşek kalırsa, bu epey yüklü bir onarım faturası çıkacağı anlamına gelir. Harika bir saat için bakım masraflarını gözden çıkarmış olsanız da, üst düzey saat koleksiyonerleri saatin ömrünü uzatmanın en iyi yolunun ona iyi bakmak olduğunu bilir.


restaurant

Peki WOLF saat kuruculara neden ihtiyacınız olsun? Çünkü saat kurucular saatinizi yalnızca mükemmel bir zamanda tutmakta kalmaz, aynı zamanda farklı modelleri ve şık tasarımlarıyla evinizin dekorasyonunda da başrol oynamaya adaydır. Ayrıca farklı sayılarda saatleri her zaman aynı depolanmış güç seviyesinde tutar. Böylece geri sarmak için zaman harcamak zorunda kalmaz, toplantınıza yetişmek için giyinirken saatinizle uğraşmazsınız. Yani saatiniz, kutusundan her çıktığında tam olarak ihtiyacınız olan ânı gösterecektir.


restaurant

Saat koleksiyonerleri için kaliteli saatler aynı zamanda sağlam yatırımlardır. Rolex, Patek Philippe ya da Tag Heuer’in ürettiği sınırlı sayıdaki modeller ilerleyen yıllarda maliyetinin binlerce dolar üzerinde rakamlara gelebilir. Bu da onları sağlam bir kuluçkada tutmak için başka bir sebep. Tabii ki mevzu yalnızca biriktirmek ve satmak olmayabilir, bu tarz saatler aynı zamanda çoğu zaman aile yadigârı varlık adayıdır. Hepsini bir arada düşündüğümüzdeyse evet, onları hayatları boyunca doğru yuvada tutmanın önemi bir kez daha ortaya çıkar.


restaurant

WOLF’un koleksiyonerler tarafından tercih edilme sebeplerinden biri mükemmellik konusundaki ünü. Birinci sınıf vegan deriden el yapımı saat kurucular 1834’te kurulmuş olan İngiliz markanın kendi mirasının devamı. Ama WOLF tarihe bağlı kalmaktan çok yeniliğe ve yeniliğin mükemmelleştirilebilirliğine inanan bir marka, yıllardır tüm yatırımlarını bunun üzerine kurmuşlar. Pazardaki rakiplerine göre üstün sonuçlar sağlayan benzersiz sarım sistemi patentli. Akıllı algoritmalar ve yenilikçi modern teknoloji sayesinde WOLF saat kurucular “uyanma” ve “uyku” aşamalarıyla aralıklı bir dönüş özelliğine sahip. Bu hem aşırı sarmayı hem de manyetizmayı ortadan kaldırmak için tasarlanmış ve çoğu sarıcıda bulunmayan bir özellik.

Şöhreti adından ileride giden WOLF, kadın koleksiyonerler tarafından da ilgi görünce farklı zevklere hitap eden pastel renklerde bir koleksiyon da geliştirdi. Bununla birlikte satın alma öncesinde, sırasında ve sonrasında sunduğu kişiselleştirilmiş hizmet de online alışveriş yapanların tam ihtiyacı olan bir hizmet.