Nisan 2 2022

112 yıllık otomobil geleneği Morgan Super 3 ile devam ediyor!

nisan 2

YİNE GEÇMİŞİ AYAKLANDIRAN BİR MODEL

A

rabalar için “antik” diyebileceğimiz çağların modellerini günümüze uyarlama arzusu hiç geçmeyecek. Üstelik otomobil ne kadar eski modelse, bugünün teknoloji ve tasarım fırsatlarıyla yeniden ayaklandırılması da o kadar zevkli. İşte karşınızda 112 yıllık İngiliz otomobil şirketi Worcestershire’ın en klasik modeli, üç tekerlekli Morgan!

nisan 2

Morgan, hiç şüphesiz klasik denilince akla ilk gelen modellerden biri. İlk üç tekerlekli Morgan 1909’da piyasaya çıktı ve uzun yıllar üretimi devam etti. 1960’ta yeni bir modelini çıkardığında oldukça havalı bir spor araba görünümündeydi. Şirket 2011 yılında ilk canlandırma denemesini yaptı. Retro görünüşlü şık 3 Wheeler. Şimdi yeni ve dayanıklı bir modeliyle yeniden piyasada.



nisan 2

Yeni bir alüminyum platform üzerine inşa edilen yeni Morgan Super 3, aşırı hafifliği (yalnızca 635 kg) dayanıklı üç silindirli Ford motorla bir araya getiriyor. Şirket, kendinden önceki tüm üç tekerlekli araçlardan daha güçlü ve verimli olmasının yanı sıra, en yapılandırılabilir oluşuyla da övünüyor. Kullanmanın cesaret istediği bir otomobil haline gelen Super 3, Morgan’ın dijital gösterge panolu ilk modeli!

nisan 2

Eğer bir Morgan Super 3’ünüzün olmasını isterseniz, onu kişiselleştirebilmeniz de mümkün. Ön camın olup olmayacağına karar verebilir ya da renklerinden ve geniş aksesuar yelpazesinden kendinize özel bir otomobil yaratabilirsiniz. Yaklaşık 42 bin pound’dan başlayan bu klasik görünümlü yeni teknoloji mucizesiyle tanışmaya hazır mısınız? Morgan Super 3 hakkında daha fazla bilgi için sitesini ziyaret edebilirsiniz.

www.morgan-motor.com/super-3