Nisan 2 2022

En iyi kablosuz kulaklıklar

nisan 2

NE İÇİN KULLANMAK İSTEDİĞİNİZE SİZ KARAR VERİN

B

ir çift iyi kulaklık almak belki de hiç bu kadar zor olmamıştı. Evet, Apple AirPods’u hepimiz biliyoruz ancak dahası yok mu? Ya da Android modellerle uyumlu daha iyileri? İşte güvenilir çağdaş modeller, köklü isimler, yenilikçi start-up’lar, çevre odaklı şirketler veya sadece basit, eski moda sadeliğin peşinde olanlara Wallpaper dergisinin önerisiyle “2022’nin en iyi altı kulak içi kulaklığı.”

nisan 2

Sony LinkBuds
LinkBuds, ayarlanabilir ses kontrol sistemi ve siz konuşurken müziği duraklatan “sohbet için konuş” özelliği ile sanki hiç kulaktan çıkarılmamak üzerine tasarlanmış. LinkBuds, otomobil parçalarından elde edilen geri dönüştürülmüş plastik malzemelerden yapılmış. On dakikalık hızlı şarj ile 90 dakika kullanma fırsatı vermesi ise ciddi bir avantaj.

nisan 2

Ear (1) Black by Nothing
Yeni bir tüketici teknolojisi şirketi olan Nothing, gösterişten uzak ilk kulaklığının Dyson’ın Kreatif Direktörü olan Adam Bates’in fikri olduğunu duyurdu. Bates on dört yıllık deneyimiyle birlikte bu yeni şirketi ayaklandırmaya ilk olarak benzersiz şeffaf kutu tasarımlı kulaklıklarla başlıyor belli ki. Ama her şeyden önce şirketin karbon nötrlüğü elde ettiğini bildiren marka, kulaklığın karbon ayak izini ambalaj üzerine basacak.

nisan 2

Dóttir Freedom
Adını CrossFit Games’te iki kez şampiyon olan kurucuları atlet Katrin Davidsdottir ve Annie Thorisdottir’dan alan kulaklıklar hiç kuşkusuz sporcular için tasarlanmış. Kulağa tam oturan, su geçirmeyen, düşmesin diye kulağı saran kancalı Dóttir gürültü önleyici özelliğe ve sesli asistana sahip. Üstelik tam 72 saat dinleme süresiyle de epey avantajlı.



nisan 2

Soundcore by Anker Liberty 3 Pro
Aksesuar uzmanı Anker tarafından yaratılan ses markası Soundcore, aktif gürültü önleyici kulaklıklarının en son versiyonu olan Liberty 3 Pro’yu piyasaya sürdü. Kulaklıklar diğerlerinden farklı olarak sizi analiz ediyor ve kişisel bir ses profili oluşturarak dinleme deneyiminizi mükemmelleştiriyor. Ayrıca uyumlu film ve oyunlar için özel surround ses efekti de sunabiliyor.

nisan 2

Cambridge Audio Melomania 1+
Kancalı modellerde ya da havalı şarj kutularında gözünüz yoksa, Cambridge Audio’nun minimal tasarımları size göre olabilir. Küçük birer mermi şeklinde tasarlanmış kulaklıklar Siri ve Google Asistan ile uyumlu. Melomania uygulaması sayesinde de ayarlanabilir equalizer özelliğine sahip.

nisan 2

Google Pixel Buds A-Series
Google en gelişmiş teknolojilerini akıttığı bu kulaklıklarla Google Asistan özelliğini arşa çıkarıp, Google Translate uygulaması ile eşleştirmenizi sağlıyor. Tabii ki müzik çalma konusunda da epey yetenekli olduğunu eklemeye gerek yok.