Nisan 2022

Bisiklet sezonunda lüks seçenekler

nisan

RÜZGÂRIN VE LÜKSÜN TADINI ÇIKARMAYA HAZIR OLUN!

H

avalar artık güzelleştiğine göre, gözümüz bisikletlere takılmaya başlayabilir. Yarışı, yolu, katlanırı, sepetlisi, klasiği… Yüzlerce model bisiklet var, ama elbette lüks olanları epey sınırlı. İşte binmekten çok koleksiyon yapmak ya da sadece sahip olmak isteyeceğiniz türden bisikletler…

nisan

LAMBORGHINI X CERVELO P5X – 20 bin dolar
Lamborghini’nin Cervelo ile yaptığı işbirliğinin sonucunda ortaya çıkan şaheser: P5X. Piyasaya yalnızca 25 adet sürüldü. Minimalist, sağlam, ergonomik ve kompakt bir makine! Yüksek hızlarda vücut dengesini korumak için özel olarak tasarlanmış. Sarı rengin cazibesiyle birlikte ben bir Lamborghini’yim diyor.

nisan

ASTON MARTIN LIMITED EDITION ONE-77 FACTOR CYCLE - 39 bin dolar
Spor modelleriyle kalbimizde taht kuran Aston Martin, kategorisindeki en pahalı yarış bisikleti yarışmacısı Factor Bikes ile işbirliği yaptı. Ortaya çıkan tasarım harikası, bisiklet tutkunlarına ve koleksiyonerlere yönelik. Şık kadrosunun yanı sıra yüksek ve gelişmiş teknolojilerle dolu One-77 modelinin karbon fiber yapısı güçlü bir aerodinamiğe sahip. Aynı zamanda da işinize yarayacak sensörlerle desteklenmiş.

nisan

TREK MADONE 7 – DIAMOND – 75 bin dolar
Trek Madone, bisiklet endüstrisinde, bisikletseverler ve maceracılar tarafından beğenilen popüler bir isim. Profesyonel görünümlü ve bir dizi havalı özellikle donatılmış bu bisiklet, hayatınızın sürüşünü garanti ediyor. Bisiklet ilk olarak Lance Armstrong Foundation Gala’da müzayedeye çıkmış ve 75 bin doları toplamayı başarmıştı. İsminde diamond olması da boşuna değil elbette. Karbon fiber kadroya gömülü olan elmasların yanı sıra ön kısma yerleştirilmiş beyaz ve sarı altından oluşan plakayla birlikte gerçekten “lüks” bir bisiklet.



nisan

ROLLS ROYCE 24K – 393 bin dolar
Pahalı denince akla gelecek ilk araba markalarından biri olan Rolls Royce imzalı bir bisiklet olmasa olmazdı herhalde. Gidonlarından tekerleklerine ve selesine kadar her şeyin 24 ayar altınla kaplandığı bisiklet titizlikle tasarlanmış. Son dokunuşların değerli taşlar ve elmaslarla yapıldığı bisiklete dikkat çekmeden binmek epey zor olsa gerek.

nisan

24K ALTIN EXTREME DAĞ BİSİKLETİ – 1 milyon dolar
Hugh Power tarafından tasarlanan ve piyasaya sürülen bu bisiklet, bir milyon dolara mâl olan dünyanın en pahalı bisikleti. 24 ayar saf altından yapılmış çerçeveye sahip, “Beverly Hills Edition” veya “şişman bisiklet” olarak da bilinen bu bisiklet, bir araçtan çok sanat eseri. Ayrıca gövdeye dahil edilmiş birkaç yüksek teknoloji özelliği var. Bisikletin her parçası elektrolizle kaplanmış ve sertifikalandırılmış. Kişiye özel amblem, elmas süslemeler, timsah derisinden çikolata kahvesi koltuklar, tasarımın savurganlığına katkıda bulunan sanatsal özelliklerden bazıları.

Kaynak: www.beautifullife.info