Şubat 2 2022

İşkadınlarını mest edecek tasarım çantalar

BİR İŞ GÜNÜNÜ HAFTA SONUNA BAĞLAYABİLECEK ÇANTALAR…

İ

yi bir çanta akla hayale sığmayacak kadar eşya almalı ama bunu belli etmemeli. Mümkünse toplantıya, oradan da akşam yemeğine geçtiğinizde yanınızda olmalı ama ortama uymalı. Uzun lafın kısası; bir kadın için bir çanta, bir çantadan çok daha fazlasıdır! Her an yanınızda size eşlik edecek, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak, dayanıklı olacak ve hepsinin yanında da duruşuyla göz dolduracak… İşte tüm günlük ihtiyaçları karşılayacak çanta alternatifleriyle karşınızdayız.

Tory Burch - Perry Tote Bag
Hafif, işlevli ve şık bir çanta arayanlar için... İyi organize edilmiş bir iç yapıya sahip çantanın iki açık ve 13 inçlik bilgisayarınızı yerleştirebileceğiniz bir fermuarlı bölümü bulunuyor.

Jimmy Choo - Nine2Five Tote
Ofiste ve sonrasında planladığınız her türlü aktivitede yanınızda olabilecek, pratik tasarımlı bir çanta. İtalyan deriden üretilmiş çantanın geniş iç kısmında fermuarlı bir cep de bulunuyor.



Bottega Veneta – Arco Tote
Bottega Veneta’nın imzası olan intrecciato dokuması hiç şüphesiz bu büyük versiyonda kendini çok daha iyi gösteriyor. Bu zamansız tasarım cuma gününden hafta sonuna sofistike bir geçiş sağlayabilir.

Givenchy Antigona - Deri Tote
Rosie Huntington Whiteley gibi ünlülerin omuzlarında görebileceğiniz Givenchy, klasik çanta modeline getirdiği “yumuşak deri” yorumuyla çok sevildi. Üstelik 13 inçlik bir bilgisayarın yanı sıra, bir çift yedek ayakkabıyı bile sığdırmanıza imkân sağlayacak büyüklükte. Büyüklüğüne göre abartısız ve hatta çabasız bir güzelliği olduğu söylenebilir.

Saint Laurent - Sac De Jour
İşte ünlü isimlerin takıntılı olduğu bir çanta daha. Günlük çanta olarak adlandırılan Sac De Jour zamansız Paris zarafetini toplantılardan eğlenceye taşımanızı sağlayacak. Üstü açık tasarım günlük ihtiyaçlara çabucak ulaşmayı sağlarken, fermuarlı iç bölüm ayırmak istediğiniz özel eşyalara alan tanıyor.