Aralık 2023

AC/DC’ye özel viski

Aralık

BİR ŞİŞE ROCK’N ROLL

1

973 yılında Sydney’de Angus ve Malcolm Young kardeşler tarafından kurulan AC/DC, tüm zamanların en efsanevi gruplarından biri olarak biliniyor. Dünya çapında milyonlarca hayranın sevgisini kazanan grubun en ünlü albümleri arasında ise “High Voltage”, “Highway to Hell”, “Back in Black” ve “The Razors Edge” bulunuyor. 2023’te 50. yılını kutlayan efsanevi grubun bu özel senede hayranlarına bir müjdesi var: Grup kendi viskisine kavuştu! AC/DC tutkunlarını ve viski severleri daha fazla heyecanlandırmadan ayrıntılara geçelim.

Aralık

True Music Icons (Gerçek Müzik İkonları) serisi ile kültüre yön veren müzisyenleri onurlandıran Ballantine’s, AC/DC’nin adını taşıyan yeni viskiyi koleksiyonuna dahil etti. Ballantine’s Scotch ile sınırlı sayıda üretilen bu viski burunda funda, bal ve baharat aromaları, damakta sütlü çikolata, meyve bahçesi ve kızarmış malt notalarıyla öne çıkıyor. Viski şişelerinde grubun neon kırmızısı yıldırım logosu yer alıyor. Bu arada Ballantine’s’in grubun onuruna bir kokteyl hazırladığını da söylemeden geçmeyelim. “Dark and Thunderstruck” isimli kokteyl, klasik Kentucky Mule Viski Kokteyli’nin zencefilli gazoz ve limon suyu ile karıştırılmış bir versiyonu olarak tanımlanıyor



Aralık

Chivas Brothers’ın Ballantine’s Küresel Pazarlama Direktörü Mathieu Deslandes’e göre Ballantine’s’ın müzikteki geçmişi ile AC/DC’nin rock tarihindeki 50 yıllık yolculuğu arasında bir sinerji var: “Ballantine’s, True Music platformu sayesinde müzikte bir geçmişe sahip ve bu koleksiyon aracılığıyla en iyi rock yıldızları en iyi viskiyle buluşuyor. Bu koleksiyonluk tasarımın dünyanın dört bir yanındaki rafları salladığını görmek için sabırsızlanıyoruz. Ballantine’s her zaman işlerini kendi yöntemleriyle yapanların arkasında olmuştur; AC/DC de 50 yıldır değişmeyen ruhu ve müzik tarzıyla bu tutumu temsil ediyor!”
Ballantine’s True Music Icons AC/DC şişelerinin sınırlı sayıda üretildiğini hatırlatıyor ve bu özel şişeyi koleksiyonuna dahil etmek isteyen viski tutkunlarına acele etmelerini tavsiye ediyoruz.