Mart 2 2024

Temalı cruise seyahatleri

Mart

TATİLİN KONSEPTİNİ SİZ SEÇİN

K

onseptli yolculuklar her geçen gün daha ilginç ve unutulmaz hale geliyor. Bu sayıdaki konuğumuz ise benzersiz temalı cruise seyahatleri. Bu seyahatlerin ilki yılın ilk turunu çoktan tamamlayıp limana dönen Royal Caribbean’ın Navigator of the Seas gemisi. Ardı arkası gelmeyen temalı partilerden panellere, Star Trek tutkunlarına özel hazırlanmış soru-cevap etkinliklerinden ünlü oyuncuların katılımına kadar unutulmayacak anılar biriktirmek isteyenler için bir sonraki tur kaçırılmaz bir fırsat. Sıradaki tur için rezervasyonlar şimdiden başlamış; aklınızda olsun.

Mart

Belki de temalı cruise seyahatleri arasında çıtayı en yükseğe taşıyanlardan biri Disney Cruise Line. Bu seyahatte yemek konseptlerinden gemideki eğlenceye kadar her şey Disney filmlerine ve karakterlerine dayanıyor. Avrupa limanlarından Karayipler’e kadar birçok farklı destinasyondan yola çıkan ve benzerlerinden çok daha fazla tur sayısına sahip olan bu geziye katılmanızın tek bir şartı olabilir: Gerçek bir Disney hayranı olmak.

Mart

Ama eğer aradığınız şey maceraysa o zaman sizi Windstar’ın benzersiz Formula 1 temalı cruise tatiline davet ediyoruz. Dünyanın en seçkin destinasyonlarından ve etkinliklerinden bazılarına erişim sunan turda Monte Carlo Grand Prix du Monde of Monaco’yu birinci sınıf bir tribün koltuğundan izlemenin heyecanını yaşayabilirsiniz. Sıradaki cruise gemisi 23 Mayıs’ta Barselona’dan demir alacak.
Canlı müzik son yıllarda gemi seyahatlerinin ortak teması haline gelirken, belki bir cruise seyahati için akla gelecek son müzik türleri olan metal ve heavy rock bu temanın başını çekiyor. 2024 sezonu öncesinde Rock Legends XI, Monsters of Rock ve 70,000 Tons of Metal gemi turlarının tüm biletleri tükenmiş bile. Geminin dört bir yanında; konser salonunda, ana tiyatrosunda, havuz güvertesinde, aklınıza gelebilecek her yerde müziğe doyabileceğiniz turlar var. Port Miami’den yola çıkacak 70,000 Tons of Metal için gelecek yılın rezervasyonları şimdiden açık. Eğer tutkunuz rock değil 80’ler pop müziğiyse aynı tarihler için The 80s Cruise’un detaylarına bakmanızda yarar var. MTV dj’lerinin hazır bulunacağı cruise turu yalnızca açık denizlerde değil, âdeta zamanda bir yolculuk sunuyor.



Mart

Eğer Noel zamanının tutkunlarındansanız Norwegian Gem’in Hallmark Noel filmlerine adanmış gemi yolculuğunun tadını sonuna kadar çıkaracaksınız demektir. Miami’den Bahamalar’a uzanan dört günlük gemi yolculuğu boyunca Çirkin Noel kazağı yarışmasından, kurabiye süsleme derslerine ve en yeni Noel filmlerinin dünya prömiyerlerine kadar en sevdiğiniz sezondan keyif almanızı sağlayacak nefis bir tur bu.