Kasım 2020

Telefonunu göster sana kim olduğunu söyleyeyim!

iphone Aksesuar

YENİ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİNİN EN GÜZEL TARAFI, AKSESUARLARI!

T

akipçilerinin merakla beklediği iPhone 12 piyasaya yine bomba gibi düştü. Ama tüm diğer özelliklerinin yanı sıra onu asıl farklı kılan hiç kuşkusuz “MagSafe” aksesuarları. Kablo çılgınlığından yavaş yavaş kurtulmaya başladığımız için de kalbimizdeki yeri ayrı elbette. Zira MagSafe sayesinde kılıflar, kablosuz şarjlar veya cüzdanlar telefonun arka yüzüne rahatlıkla yapışıyor. Aslında bu özelliği birkaç yıl önce ilk defa Motorola piyasaya çıkarmıştı. Ancak elbette Apple’ın müşteri bağlılığı ile yarışamayacak (en azından şimdilik) markalar için yeterli bir göz boyama değildi bu.

Tabii ki şimdi gözler aksesuar üreticilerinde. Apple kendine yeni özellikler katarken, yüksek markalar da iPhone ile uyum sağlayan ürünlerle göz dolduruyor. Sonuçta herkeste aynı telefon olsa bile lüks perakende pazarının yüzde yirmisini oluşturan bu aksesuarlardan birine sahip olup telefonunuzu kişiselleştirmeniz mümkün.

Berluti Akıllı Şarj Kiti

Berluti lüks ürünler konusundaki yeteneğini teknolojik aksesuarlar arenasına da taşıyor. Birinci sınıf aksesuar tedarikçisi olan Native Union ile birlikte çalışan Parisli moda evi, tasarım imzası olan Venedik derisi tasarımıyla, cihazlarınızı maksimum hızda şarj edebilmek için gereken tüm teknolojiye sahip. Hepsi bir yana seyahatlerinizi şık bir şekilde düzenlemenin yolunu da Berluti bulmuş gibi görünüyor.


İphone Aksesuar

Berluti iPhone Kılıfı

Tabii ki Berluti kendi aksesuarlarını tamamlayacak bir aksesuar daha tasarladı. Zira bu kalabalık setin tamamlanması için gerekli olan tek eksik bir iPhone kılıfı. Kaligrafi desenli ve ön kapağının içinde dört kart yuvası içeren kılıflar yine Venedik derisinden.


İphone Aksesuar

Hermès Apple Watch Serisi 4

Apple 4 serisi saatler için hiper lüks bir yorum yapan Hermès’in tasarımları, klasik tek tur kayış ya da çift tur kayışlardan oluşuyor. Barénia derisi, epsom derisi ve swift derisi seçenekleri bulunan kayışların siyah ve kızıl kahve olmak üzere iki farklı renk alternatifi de var. Farklı renk ve deri seçeneklerinden beğendiğinizi seçmek için Apple.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


İphone Aksesuar

Versace Medusa Tribute iPhone X Kılıfı

Parlatılmış sert siyah dana derisi kumaşa sarılmış yüksek yoğunluklu plastik malzeme… Medusa ve moda evinin logosunun kabartmalı olarak işlendiği altın düğmelerle donatılan Versace kılıf, 90 santim uzunluğundaki bilek kayışı sayesinde rahat kullanım imkânı da sağlıyor.


İphone Aksesuar

Fendi yılan derisi AirPods kılıfı

Lüksün sevilen isimlerinden Fendi, AirPods için tasarladığı yılan derisi efektli İtalyan yapımı logo işlemeli bir kılıf sunuyor. Altın tonlu motifleriyle tamamlanan tasarım kemer köprüsüne takabileceğiniz şekilde tasarlanmış.


İphone Aksesuar

Tom Ford AirPods kılıfı

Yüzde yüz dana derisinden yapılmış Tom Ford AirPods kılıfı, tasarım imzasıyla yine gözleri üzerine çekmeyi başarıyor. Çıt çıt detayıyla bir kılıftan ziyade gerçek bir aksesuar görünümüne sahip tasarım, çıkarılabilir boyun askısıyla tamamlanıyor.


İphone Aksesuar

Louis Vuitton Horizon Monogram Kulaklık

iPhone kullanmak dışında da havalı görünüm yakalamanın yolları olduğunu bilen LV size kendi tasarım kulaklıklarını sunuyor. Bluetooth özellikli kulaklıklar ikonik monogram sembolünü ses teknolojisiyle birleştiriyor. Şık deri şarj çantası ve seçebileceğiniz dört ayrı renk alternatifine de sahip.