Mayıs 2020

Maldivler’e gitmek istemez miydiniz? Evde otururken dünyayı izleyin

Haziran

ROMA’DAKİ KOLEZYUM’U, MALDİVLER’DEKİ KUREDU SAHİLİ’NIİ YUNANİSTAN’IN MİKANOS ADASI’NI YA DA NEW YORK’TAKİ ÖZGÜRLÜK HEYKELİ’Nİ BU BÖLGELERDEKİ KAMERALARLA CANLI OLARAK İZLEYEBİLİYORSUNUZ.

E

vde uzun süre geçirenlerin kısa bir süre de olsa mental olarak rahatlamaları için çeşitli yollar bulunuyor. Bunlardan biri de dünyanın gözde mekânlarının, sahillerinin ve meydanlarının canlı yayınlanan görüntülerini izlemek. Bu görüntüleri izlemek, kısa bir süre de olsa insanı alıp uzaklara götürüyor, rahatlatıyor. Skylinewebcams.com adresinden istediğiniz yerin canlı yayın görüntülerini izleyebilirsiniz. Buyrun sizi kısa bir dünya turuna çıkaralım.


Seyahat

Evde kaldığımız bugünlerde, en fazla özlem duyduğumuz eylemlerden biri de hiç kuşkusuz seyahate gitmek Skylinewebcams.com dünyanın çeşitli noktalarında yer alan kameralar aracılığıyla birçok ünlü destinasyondan canlı yayın gerçekleştiriyor. Sitede sahiller, şehir merkezi görüntüleri ve en fazla izlenen yerler bölümleri yer alıyor.


Seyahat

Örneğin, Roma’daki Kolezyum’u, Maldivler’deki Kuredu Sahili’ni, Yunanistan’ın Mikanos Adası’nı ya da New York’taki Özgürlük Heykeli’ni bu bölgelerdeki kameralarla canlı olarak izleyebiliyorsunuz. Sitede, Türkiye’den Kapadokya Uçhisar Penguen Vadisi’nin de canlı görüntüleri yer alıyor.


Seyahat

Ayrıca sitede, kullanıcılar için ülke bazında bir menü de bulunuyor. Bu menüyle hangi ülkeye gitmek isterseniz, bilgisayarınız ya da cep telefonunuzla kısa seyahatler gerçekleştirebiliyorsunuz.