2020

Mayıs

Seyahat

Maldivler’e gitmek istemez miydiniz?
Evde otururken dünyayı izleyin

Roma’daki Kolezyum’u, Maldivler’deki Kuredu Sahili’ni, Yunanistan’ın Mikanos Adası’nı ya da New York’taki Özgürlük Heykeli’ni bu bölgelerdeki kameralarla canlı olarak izleyebiliyorsunuz.

Devamı
Montblanc

Montblanc’ın dünyayı şaşırtan sürprizi: Kablosuz kulaklık

Tasarımı alüminyum ve kaliteli deriden oluşan Montblanc MB 01 Akıllı Kablosuz Kulaklıklar prestiji deneyimleme imkânı sunuyor.

Devamı
Vakko

7/24 Vakko Live ile yeni dönem

7/24 VAKKO Live; hizmetin, zaman ve mekândan bağımsız olarak VAKKO Dostları ne zaman ve nerede isterse orada sağlanacağı anlamına geliyor.

Devamı
Sagalassos

Yapı Kredi Sagalassos sergisini
online gezebilirsiniz.

Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık ’Bir Zamanlar Toroslar’da: Sagalassos’ sergisiyle Torosların güney yamacında kurulu Sagalassos Antik Kenti’ni ve Pisidia Bölgesi’nin uzak tarihini ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Devamı
Cartier

Cartier’in efsanevi saati
‘Pasha’ geri döndü

Cartier, yeniden ürettiği ‘Pasha’yı 41 ve 35 mm’lik iki ayrı versiyon hâlinde satışa sundu. Peki Pasha’yı özel kılan, saat ikonu hâline getiren hikâye nasıl başladı?

Devamı
Zoom

Zoom’a 8 Alternatif

Farklı toplantı alternatifleriyle, kişisel konuşmalar, bir araya gelme imkânları ve hatta farklı evlerde beraber oyun oynamamızı sağlayacak diğer uygulamaları sizin için derledik.

Devamı