Mayıs 2020

7/24 Vakko Live ile yeni dönem

Vakko

7/24 VAKKO LİVE; HİZMETİN, ZAMAN VE MEKÂNDAN BAĞIMSIZ OLARAK VAKKO DOSTLARI NE ZAMAN VE NEREDE İSTERSE ORADA SAĞLANACAĞI ANLAMINA GELİYOR

V

akko 6 Mayıs itibarıyla yeni bir döneme adım attı. Cem Hakko’nun “7/24 VAKKO Live; hizmetin, zaman ve mekândan bağımsız olarak VAKKO Dostları ne zaman ve nerede isterse orada sağlanacağı anlamına geliyor;” şeklinde açıkladığı yeni dönem için detaylı bilgiler gelmeden önce başlıkları inceledik.

VAKKO yönetimi kararıyla Nişantaşı ve Suadiye mağazaları, 6 Mayıs’tan itibaren pilot mağaza olarak özel konumlandı. Bu Vakko Dostları için azami güven ortamı yaratarak hizmet verme amacıyla düzenlenmiş bir girişim. Pilot olarak seçilen Nişantaşı ve Suadiye’de yer alan iki mağaza; açılmadan önce antiviral, antibakteriyel, antifungal, doğa dostu olan ve sadece bazı hastanelerde bulunan “Nano Teknolojik Antimic Sistemi” ile dezenfekte edilecek ve dönemsel olarak RLU (Relative Lights Units) kontrolleri yapılacak. Mağaza girişlerine ve tüm reyonlarda el dezenfektanları ve %80 Vakko Eau de Cologne’larını kullanıma sunacak Vakko mağazaları, hijyenin en üst noktasında sizi ağırlamaya hazırlanıyor. Ayrıca deneme kabinleri, her servis sonrası UV lamba teknolojisi ile dezenfekte edilerek yeni servise hazırlanacak, denenen ürünler de dezenfekte edildikten sonra reyona yeniden çıkarılacak.

Özel hizmet lokasyonu olan VAKKO Nişantaşı ve Suadiye mağazaları, hediye danışmanlığı, kişisel alışveriş danışmanlığı ve özel dikim hizmetleri sağlayacak. VAKKO Dostları mağazaya randevuyla gelerek ya da satış danışmanına bağlanarak istediği ürünü görebilecek, koleksiyonu online olarak inceleyebilecek, satın alabilecek ya da Vakko şıklığı ile hediye edebilecek. Kullanılan uygulamalar sayesinde kasasız mağazacılıkla ödeme yapılabilecek.


Haziran

Bu hizmetlerin uzun bir süredir en yeni sistemlerin uygulamaya dahil edildiği VAKKO online alışveriş sitesi ve aplikasyon ile 7 gün 24 saat alınabileceğini anlatan VAKKO Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, “Haziran ayına kadar yenilenerek hizmete girecek olan bu çalışmalar VAKKO dostlarına online alışverişin çok ötesinde; kullanıcının tercihlerine göre ona ürün sunan ve, anında servis veren fonksiyonlar getirecek ve elektronik ortama insan ruhu ve dokunuşu katmak üzere danışman satış personeli bulunacak” dedi.

Vakko Bistrot Akmerkez ve Vakkorama Café Akmerkez de 6 Mayıs tarihinden itibaren menüden sipariş almaya başladı ve Vakko l’atelier web sitesi hizmete girdi. VAKKO lezzetleri önce yakın lokasyonlara ardından tüm hizmet alanlarına ulaştırılacak. Yiyecek siparişleri Yemeksepeti.com üzerinden, özel şefler tarafından üretilen çikolata ve pastalar ise VAKKO ekipleri tarafından ulaştırılıyor. Tüm özel günler için pasta ve çikolata siparişi de vermek mümkün.