Ekim 2 2022

Teşekkürler teknoloji; sakinim, sakinim, sakinim!

Ekim 2

TEKNOLOJİ BU KEZ RAHATLAMANIZI SAĞLAYACAK

T

eknolojinin gelişmesiyle birlikte her şeye daha fazla maruz kalır olduk. Teknolojinin kendisi de buna dahil. Yolu tarif eden arabalar, günlük programımızı söyleyen telefonlar, nabzımızı ve şekerimizi ölçen saatler… Bazen sadeleşmeye her şeyden fazla ihtiyaç duyabiliyoruz. İşte hayatımızı daha basit tutmak ve biraz daha sakin kalmak için seçtiğimiz teknolojik cihazlar.

Ekim 2

Apollo Stres Giderici Bileklik
Apollo’nun giyilebilir ürünleri, stresinizi azaltmak için size yardım eli uzatmaya aday. Markanın söylediğine göre el veya ayak bileğinize yumuşak titreşimler gönderen bu cihaz stres anlarınızdan çıkmanızı sağlıyor. Nasıl hissetmek istediğinize bağlı olarak yedi mod içeren Neuro uygulamasını internetten indirip telefon üzerinden kullanabiliyorsunuz. Net ve odaklanmış mı hissetmek istiyorsunuz? Yoksa uyumuş ve yenilenmiş mi? Hepsi Apollo’nun bilekliğinde. Doğru etkileri alabilmek için en az 30 gün boyunca günde iki saat aktif bir şekilde kullanmanız öneriliyor.

Ekim 2

Muse 2 Kafa Bandı
Muse 2’nin kafa bandında, alnınızın önünde yedi sensör bulunuyor. Bu sensörleri uygulama ile kalibre ettikten sonra Nefes Meditasyonu’ndan Kalp Meditasyonu’na kadar vücudunuzun farklı bölgelerine odaklanan meditasyon seçenekleri arasından seçim yapabiliyorsunuz. Bandın en ilgi çekici yanı EEG sensörü sayesinde odaklanamadığınız zamanları algılaması. Aklınız başka yere mi gitti, odaklanamıyor musunuz? Muse 2 sizi yeniden odaklanacağınız noktaya yönlendirecek sesleri iletmeye başlıyor. Dolayısıyla bu cihaz sadece meditasyon için değil, odaklanma problemi olanlar için de işe yarar bir araç gibi duruyor!



Ekim 2

OneClock Analog Çalar Saat
Artık hepimizin akıllı telefonları var ve elbette bizi uyandırması için yüzlerce farklı zil seçeneğine sahipler. Ancak sabah telefon alarmıyla uyandığımızda ilk işimiz gelen diğer bildirimlere bakmak olmuyor mu? Bakmasanız bile ister istemez zihninizin bir yanında “yapılacak listesi” uyanmış oluyor. OneClock bizi eski günlere döndürüp bilincimizi çılgınlar gibi uyandırmadan güne rahat bir başlangıç yapmanızı sağlayacak, analog bir saat. Tamamen İsviçre mekanizmasıyla kurulmuş ve dokunmaya duyarlı yumuşak ışıklı gece lambası da bulunuyor.

Ekim 2

Nokia 5710 XA Tüm markalardan önce piyasada kendini gösteren Nokia teknolojiye yenilmiş gibi görünse de, hâlâ pazara dahil olduğunu bu ürünle anlatıyor olabilir. Nokia, 2000’li yılların başında yüz milyonun üzerinde satan modellerinden birini kendi deyimiyle “aptal” bir telefon olarak piyasaya sürdü. Basit tuş takımı, dahili bir mp3 çalar ve yalnızca FM radyo frekanslarından oluşan basit bir modelden bahsediyoruz. İçinde gizlenen güzellikse kablosuz kulaklıklar için ayrılan bölmesi! Bu model müzik dinlerken diğer uyaranlardan uzak kalabilmeniz için özel olarak tasarlanmış.

Kaynak: Wallpaper