Kasim 2 2022

Avrupa’nın en iyi iş otelleri

Kasim 2

İYİ SEYAHATLER!

C

NBC Travel ve piyasa veri platformu Statista “Avrupa’ya İş Seyahatine Gidenler İçin En İyi Oteller” sıralamasını yayımladı. İş insanlarının güvenebileceği listeler oluşturmak için 117 lokasyonda 10.000’den fazla dört ve beş yıldızlı otel analiz edildi. Ortaya oldukça uzun bir liste çıktı. Biz de sizin için Amsterdam, Berlin, Paris, Roma ve Madrid listelerinde ilk sırayı alan otelleri araştırdık. Sıralamanın tamamına www.cnbc.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kasim 2

Waldorf Astoria Amsterdam
17. ve 18. yüzyıla tarihlenen altı kanal sarayı boyunca uzanan Waldorf Astoria Amsterdam, konumuyla ziyaretçilerinin kalbini çalmış gibi görünüyor. Otel şehrin UNESCO bölgesinde, Herengracht Kanalı’na nazır konumuyla öne çıkıyor; Rijksmuseum’a ev sahipliği yapan Museum Quarter’a iki kilometreden daha az bir mesafede yer alıyor. Otelde konaklayanlar odaların konforunu da öve öve bitiremiyorlar; odalardaki taze lalelerin ve lüks nevresimlerin Waldorf Astoria’yı Amsterdam’ın en iyi otellerinden biri yapan özellikler arasında yer aldığını söylüyorlar.

Kasim 2

Louisa’s Place / Berlin
1900’lü yıllarda inşa edilen Louisa’s Place, her biri yüksek tavanlı 47 geniş odaya sahip. Otel Berlin’in her köşesine ulaşım imkânı sağlayan Adenauer Platz Metro İstasyonu’na sadece 100 metre mesafede yer alıyor. McQueens restoranının şık ve rahat ortamında Kaliforniya mutfağını deneyimleyebilir; Vesper Bar’da enfes kokteyl ve viskilerin tadını çıkarabilirsiniz. Burası başkente yapacağınız iş gezileri için son derece ideal bir konaklama noktası!

Kasim 2

Le Bristol Paris
Le Bristol Paris, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un resmi konutu olan Élysée Sarayı’na sadece birkaç adım uzaklıkta yer alıyor. Otel Paris’in göbeğinde, tamamen yenilenmiş 190 oda ve süitiyle Fransız zarafetini başarılı bir şekilde yansıtıyor. 13.000 metrekarelik yemyeşil avlu bahçesi, çatı yüzme havuzu ve dört Michelin yıldızlı şefin başında olduğu restoranı Epicure ile Le Bristol Paris’in bu listede yer almayı sonuna kadar hak ettiğini söyleyebiliriz.



Kasim 2

Hotel de la Ville / Roma
İspanyol Merdivenleri’nin yanındaki tarihi Hotel de la Ville, klasik Roma romantizmi ile nefes kesici şehir manzaralarının birleşimini sunuyor. Roma’ya bir iş seyahatine gittiğinizde burada konaklamayı seçerseniz büyüleyici bir avluyla, Fulvio Pierangelini’nin enfes yemekleriyle, eğlenceli bir çatı barıyla, cadde kenarında bir bistroyla ve Sicilya esintili bir spa ile karşılaşacaksınız!

Kasim 2

Gran Hotel Ingles / Madrid
1886 yılında kapılarını açan Gran Hotel Ingles’in Madrid’in en eski oteli olduğu söyleniyor. Burası şehrin gelişmişliğini geçmiş zamanların ihtişamıyla birleştiren 48 odalı bir otel... Şık iç mekânından canlı müzik eşliğinde gerçekleşen hafta sonu etkinliklerine kadar konuklarını özel bir ortamda ağırlıyor. Dahası otel, burada konaklayanlar tarafından “lüksün saf hali” olarak tanımlanıyor. Madrid’e yapacağınız iş seyahatlerinde konaklama için şahane bir seçim.