Kasım 2022

Kasımda bungalov tatili

Kasım

DOĞAYLA İÇ İÇE...

G

enel olarak tahtadan ve benzeri hafif bir yapı gerecinden yapılmış, deniz kıyısında ya da kırda kurulmuş tek katlı, küçük ev.” Bungalovun sözlük anlamı bu. Ancak artık bungalovlar doğa içinde keyifli bir tatil anlayışının bir parçası olmakla birlikte, sözlükteki anlamından çok daha fazlasını vadediyor; hatta şık bir verandası, kendine ait bahçesi, jakuzisi, balkonu, havuzu olanlar favoriler arasında yer alıyor. Biz de kasım ayının gelişini dingin bir bungalov tatili ile kutlamak istedik ve Türkiye’den şık adresleri sizin için araştırdık. İşte seçtiklerimiz...

Kasım

Babil Bungalow Boutique Hotel – Kartepe / Maşukiye
Şehirden kaçanların uğrak noktalarından biri olan olan Maşukiye’de güne kuş sesleriyle merhaba demek isterseniz, Babil Bungalow Boutique Hotel tercihleriniz arasında yer alabilir. Ağaçlarla çevrili yemyeşil bir arazide yer alan bu rahat bungalov kompleksi bir tarafta Sapanca Gölü manzarası, diğer yanda Maşukiye beldesinin doğal güzellikleri ile İstanbul’a sadece 1 saat mesafede yer alıyor. Burası sessizliğin, sakin doğanın ve yeşilin tadını çıkartabileceğiniz keyifli bir mekân!

Kasım

Bal Badem Bungalov – Datça
Datça, Mesudiye mevkiinde yer alan Bal Badem Bungalov yemyeşil çimlerle kaplı havuzlu bahçesi ile öne çıkıyor. Bulunduğu konum itibarıyla merkezin telaşesinden uzak. Datça şehir merkezine 30 dakika, BodrumDatça feribotuna araçla 25 dakika uzaklıkta yer alıyor. Bal Badem Bungalov zeytin ve badem ağaçları içerisinde beş bungalov ve bir daireden oluşuyor. Otel, “Tatile gelirken aile bireylerinizin bir kısmını arkada bırakmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz,” diyor ve buraya tatile gelirken evcil hayvanlarınızı gönül rahatlığıyla yanınızda getirebileceğinizi müjdeliyor.

Kasım

DoğadaKal Bungalov, Rize
Rize, Ardeşen’de bulunan DoğadaKal Bungalov, Karadeniz’in zengin doğası ile dinginliği yaşatan, köy yaşamını gözlemleyebileceğimiz bir ortam sunuyor. Tesisteki bungalov evler, fındık bahçesi içerisinde doğaya zarar vermeden dere kenarında kurulmuş. Toplam 13 ev bulunuyor. DoğadaKal’ın çevresinde rahatça dinlenebileceğiniz, doğayı keşfedebileceğiniz ve çocuklarınızın doğayla bütünleşebileceği alanlar ve yürüyüş yolları yer alıyor.



Kasım

Saklı Bungalov, Sapanca
Sapanca merkeze 2 km. uzaklıkta bulunan Saklı Bungalov, doğanın dinlendirici etkisiyle huzur vadediyor. Otel bir jakuzili havuzlu dubleks bungalov, üç havuzlu dubleks bungalov olmak üzere toplam 4 bungalovdan oluşuyor. Özel bahçeden özel otoparka, şık bahçe mobilyalarından salıncağa konukların eğlenceli vakit geçirmesi için tüm detaylar en ince ayrıntılarına kadar düşünülmüş. Şehir hayatından bunalıp kısa bir Sapanca kaçamağı yapmak isteyenlere duyurulur!

Kasım

Tranquilla Nehir Evi, Ağva
Göksu Nehri kıyısında yer alan ve Ağva’nın ilk küçük otellerinden biri olan Tranquilla, 2000 yılında doğaya özlem duyan ve doğayı her yönüyle deneyimlemek isteyenler için kapılarını açmış. Otelde farklı bungalovlarda konaklama imkânınız var. Örneğin otelin en sevilen bungalovlarından biri olan Raindance Suite’te bir yatak odası, şömineli bir oturma odası, çalışma bölümü ve geniş engelsiz bir banyo alanı bulunuyor. Zevkinize göre bahçe girişli ya da balkonlu bungalovlardan birini de tercih edebilirsiniz.