Mart 2 2022

Switch on kahveye rakip mi geliyor?

Mart 2

UYKUMUZU KAÇIRMADAN KAHVE İÇEBİLSEYDİK?

Ş

imdi düşünün, kahvenin yarattığı etkileri yaratacak ama yan etkilerini yaşatmayacak bir içecek olsa? Tabii ki kahveyi lezzetinden çok sabahları güne hazırlanmak ya da uzun gecelerde ayakta kalmak için tüketenlere bu söylediklerimiz. Hazırsanız, size Switch On’dan bahsetmek istiyoruz. Switch On minimum uykuda çalışmaya yardımcı olurken, enerji seviyesini de belli bir yerde tutuyor ve odaklanma yeteneğini artırıyor. Uzmanlar tarafından altı yıldır mükemmelleştirilmeye çalışılan bu formül, tüketildiğinde vücut üzerinde olumlu etkileri olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış kakao ve keratin gibi bileşenleri içeriyor. Dahası şekersiz, bitki bazlı ve hatta glütensiz. Switch On’daki bileşenler kolajen oluşumunu ve cilt elastikiyetini desteklerken, içeriğindeki bağırsak sağlığını destekleyen prebiyotikler ve bağışıklık sistemini güçlendiren antioksidanlar metabolizmayı koruyor.

Mart 2


Beslenme, uyku, sirkadiyen ritimler ve metabolizma konularında Birleşik Krallık’ın önde gelen uzmanlarından biri olan Dr. Greg Potter şunları söylüyor: “Hepimiz hayatımız boyunca yetersiz uykuyla geçen geceler yaşıyoruz. Stres, sağlıklı uykuyu etkileyebiliyor ve yeterince kaliteli uyku almadığımızda kendimizi en iyi halimizde hissetmiyoruz.” Potter’a göre uzun süreli uyku aksaklıkları vücut sistemlerimizi de bozuyor. Switch On’un geliştiricilerinden olan Potter bu içeceğin günün başında veya fiziksel ya da zihinsel olarak zorlu herhangi bir aktiviteden bir saat öncesine kadar günün tadını çıkartmak için tasarlanmış olduğunu anlatıyor.
Switch On’u su veya süt ile soğuk ya da sıcak olarak hazırlayabilirsiniz. Dr. Potter ve Switch On ekibi 2020’nin başından beri performansı artırmanın ve yüksek performanslı sporcuların sağlığını desteklemenin bir yolunu arıyor. Switch On artık tüketici pazarında. Switch On hafif bir uykudan alacağınız verimi artırırken, iyi bir uyku çekmenizi de engellemeyecek şekilde tasarlanmış. Bitter çikolata tadında tasarlanan içeceğin ne kadar zaman sonra karşımıza çıkacağını merakla bekliyoruz.