Mayıs 2 2022

Akıllı evlere teknoloji harikası ürünler

Mayıs

TEKNOLOJİYİ SEVİYORUZ!

B

azen küçük şeylerin büyük farklar yarattığını hepimiz biliyoruz. Teknoloji dünyası da büyük farkları küçük ama işlevsel ürünlerle yaratmayı çok seviyor! İşte bunu kanıtlayan 5 şahane ürün!

Mayıs 2

DustMagnet / Blueair
İşte güneş ışığı odaya her girdiğinde küçük tozlarla karşılaşan herkesin ilgisini çekecek bir ürün! İsveçli üretici Blueair’in en yeni cihazı DustMagnet, yalnızca polen gibi alerjenleri süzmekle kalmıyor; aynı zamanda havada uçuşan toz miktarını azaltan güçlendirilmiş bir hava filtresi olarak da öne çıkıyor.

Mayıs 2

LARQ Pitcher
LARQ Pitcher yerleşik ultraviyole filtrelemeye (UV-C LED) sahip bir su sürahisi... Pitcher, musluk suyunu ultra sağlıklı içme suyuna dönüştürmek için bitki bazlı değiştirilebilir bir filtre içeren iki aşamalı bir sisteme sahip. Üstelik plastik kullanımını azaltmak için de harika bir alternatif!



Mayıs 2

Barisieur Grande
Joy Resolve’un laboratuvar seti tarzı kahve ve çay yapma makinesi koleksiyonu olan Barisieur serisine en son eklenen Barisieur Grande İskandinav estetiğini koruyan iki fincanlık bir versiyon olarak öne çıkıyor. Hem çay hem de kahve demleyen Grande’nin soğutulmuş süt deposu da var. 450 ml. kapasite herhangi bir güne başlamak için yeterli olsa gerek.

Mayıs 2

Toneoptic rpm plak ünitesi
Bazı koleksiyoncular için plaklarını saklamak ve sergilemek, neredeyse plak çalmak kadar önemlidir. Kaliforniya merkezli Toneoptic, bunu düşünerek ekran ve işlev ihtiyaçlarını karşılayacak mekanik bir çözüm tasarladı. rpm plak ünitesi, 60 ila 75 kayıt plak barındıracak şekilde tasarlanmış duvara monte bir ünite olarak karşımızda. Bu akıllı ünite, çekerek açtığınızda plakları 90 derece döndüren mekanizmalı bir çekmece ile dikkat çekiyor.

Mayıs 2

Briiv Hava Filtresi
Kompakt bir masaüstü biyomu andıran Briiv, havadaki partikülleri yakalamak için yosun, hindistancevizi ve karbon ipek kombinasyonunu kullanan üç aşamalı bir hava filtresi... Yüzde 90 geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılan Briiv’in tasarımcıları bu ürünün “3.043 orta boy ev bitkisi kadar güçlü” filtreleme yeteneklerine sahip olduğunu iddia ediyor.

Kaynak: Wallpaper.com