Temmuz 2022

İddiasız bir kokteyl malzemesi olarak Cin

Temmuz

FARKLI LEZZETLERİ DENEME ZAMANI

B

aşarılı bir kokteylin ana malzemesi iddialı olmamalı; diğer malzemeler arasında kendini sivriltmeden onları en iyi şekilde hissettirmeli. Bu açıdan bakınca cin en iyi kokteyl malzemelerinden biridir. Evet tek başına fazla ilginç değildir, çünkü o bir takım arkadaşıdır. Peki en çok kimlerle anlaşır? Gelin, yakından bakalım.

Temmuz

Nane ve cin
Balon bardağında hazırlanan kokteyl, keskin ve ferahlatıcı bir nane tadına sahiptir. Bunu evde hazırlamak için tek yapmanız gereken bardağı, buz, cin, nane çayı, tonik su ile doldurmak ve karıştırmak!

Temmuz

Kızılcık ve cin
Yakut rengini alacak kadar kızılcık suyu, biraz tonik ve elbette limon dilimiyle hem şık hem lezzetli bir seçenek!

Temmuz

Twist
Narenciye içeceklerini seviyorsanız, bunu denemelisiniz. Cin, portakal ve karabiber ile yapılan, özel günler için süper ferahlatıcı bir kokteyl.



Temmuz

Purple Rain
Cin, mürver çiçeği ve limon suyunun mükemmel karışımıyla yapılan bir başka serinletici kokteyl.

Temmuz

Fesleğen Splitz
Klasik bir cin, limon ve kulüp sodası kombinasyonu salatalık, fesleğen ve siyah kakule ile taze bir dokunuş alır. Kurutulmuş gül yaprakları ince bir çiçek aroması katar ve güzel bir garnitür görevi görür.

Temmuz

Old Fashioned Gin
Klasik Old Fashioned tarifinde viski yerine cin kullanmayı denediniz mi? Renk ve hafif acılık katmak için campari de ekleyebilirsiniz.

Kaynak: Food and Wine