Ocak 2023

Lamborghini Huracán Sterrato Ralli moduyla geliyor

Ocak

HIZLI VE MACERACI

S

üper arabaları pürüzsüz asfalt yollarda sürmek elbette büyük keyif. Hızı maksimuma çıkaran yere yakın sürüşlerin en büyük dezavantajıysa yol durumu. En ufak tümsek ya da bozuk yol tüm seyir keyfinizi mahvedebilir. Elbette “O kadar da olur,” diyebilirsiniz ya da Lamborghini’nin en özel modellerinden biri olmaya aday Sterrato’ya bir şans verebilirsiniz. Zira türünün ilk örneği olan Huracán Sterrato, asfalt bittiğinde yolun sınırlarını zorlamak için tasarlanmış.

Ocak

Bu süper spor otomobil, özel Strada ve Spor kalibrasyonları içeren ve Ralli modunu tanıtan LDVI (Lamborghini Entegre Araç Dinamiği) sistemi ile donatılmış. Bir sanat eseri gibi görünmesinin yanı sıra, o aynı zamanda bir maceracı. Daha fazla süspansiyon hareketi sağlamak için Huracán EVO’dan 44 mm daha yüksek, üstelik iz genişliği de artırılmış. Arka kaputtaki ikonik hava girişi otomobilin sportif karakterinin altını çizerken, ön gövde altı koruması, eşikler ve çamurluklar otomobilin kaslı duruşunu vurguluyor.

Ocak

Huracán Sterrato’nun içi, her Huracán modeli için benimsenen “pilot gibi hisset” felsefesini yansıtıyor. Titanyum arka kemer, dört noktalı emniyet kemeri, karbon spor koltuklar ve alüminyum paspaslar sürücüyü macera için yaratılmış bir alana davet ediyor. Ayrıca bilgi ekranları ve direksiyon kontrolleri tam bir uyum içinde çalışıyor. Yani bu kokpit tamamen sizin kontrolünüzde.



Ocak

Cesur tasarım, yalnızca Lamborghini’nin DNA’sından kaynaklanabilecek sofistike çözümler içeren ikonik Huracán hatlarının doğal evrimi... Model, farklı arazilerde eşsiz bir sürüş deneyimi vaat ediyor. Ayrıca Drive Recorder ile yolda, yarış pistinde veya arazide unutulmaz maceranızın her anını yakalamak için fotoğraf çekebilir ve video kaydedebilirsiniz. Lamborghini Unica uygulamasına entegre dijital hafıza defteri Board Diaries ile sürüş deneyimine uzaktan devam edebilirsiniz.

Şimdilik yalnızca 1499 adet üretilmesi planlanan Sterrato, hız ve macera meraklılarına göz kırpıyor.