Ocak 2024

Golf tutkusunu lüks ve konforla birleştiren oteller

Aralık

ZARAFET VE SEÇKİNLİĞİN SENFONİSİ

L

üks seyahat dünyasında sadece konaklama değil, aynı zamanda sürükleyici bir deneyim sunan destinasyonlar da seyahat tutkunlarının radarındadır. Söz konusu golf olduğundaysa konfor, lüks ve eğlencenin en üst seviyede olması beklenir. İşte golfseverler için dünyanın dört bir yanından lüks golf otelleri…

Aralık

Constance Belle Mare Plage, Mauritius
Mauritius’un sakin doğu kıyısında yer alan Constance Belle Mare Plage, 2 kilometrelik bozulmamış beyaz kumlu bir plaj boyunca uzanıyor. Sir Seewoosagur Ramgoolam Uluslararası Havaalanı’na yaklaşık 60 km mesafede yer alan bu tesis 5 yıldızlı hizmeti, davetkâr ambiyansı ve yemyeşil tropikal ortamıyla ünlü. Constance Belle Mare Plage’deki konaklama seçenekleri, büyüleyici sazlardan iki ve üç katlı yapılar içinde yer alan çeşitli oda, süit ve villalardan oluşuyor. Tesis sadece lüks bir sığınak değil; her yaş ve ilgi alanına yönelik çok sayıda aktivitenin yer aldığı bir macera merkezi olmasının yanı sıra tam iki etkileyici 18 delikli golf sahası ile Mauritius’un önde gelen golf tesisi olma iddiasını gururla taşıyor.

Aralık

Argentario Golf & Wellness Resort, İtalya
Toskana’daki Porto Ercole’ye sadece 5 km mesafede yer alan Argentario Golf & Wellness Resort konuklarına keyifli zaman garantisi veriyor. Tesiste 18 delikli panoramik bir golf sahası, 2 tenis kortu ve bir sağlıklı yaşam merkezi bulunuyor. Tesis, 2019 yılından bu yana İtalya’nın tek PGA lisanslı golf tesisi olma özelliğini taşıyor. Otelde ısıtmalı kapalı havuz ve spor salonunun yanı sıra güzellik bakımları ve masaj seçenekleri de mevcut. Tesisin sürdürülebilirliğe olan bağlılığı burayı hem lüks hem de çevre bilinci arayan seyahat tutkunları için ideal bir destinasyon haline getiriyor.



Aralık

Grand Hyatt Kauai Resort & Spa, ABD
Hawaii’deki Poipu Plajı’nın güneşle ıslanan kıyılarında yer alan Grand Hyatt Kauai Resort & Spa, lüks bir sahil vahası. Yemyeşil bahçelerin ve dönümlerce uzanan havuzun ortasında yer alan tesiste okyanus manzaralı yemekler, Hawaii tarzı özel odalar, şampiyonlara yaraşır bir golf sahası ve gençleştirici Anara Spa bulunuyor. Yemyeşil dağlar ve engebeli okyanus kayalıkları arasında yayılan 18 delikli Poipu Bay Golf Sahası’nın 1994-2006 yılları arasında golf dünyasının en prestijli turnuvalarından biri olan PGA Grand Slam of Golf’e ev sahipliği yaptığını da söylemeden geçmeyelim.

Aralık

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort, Fransa
Provence’ın doğu yakasında, Nice’e sadece 45 dakika mesafede yer alan Terre Blanche, olağanüstü korunmuş doğanın içinde konuklarına harika bir deneyim vadediyor. Terre Blanche mükemmel konumunun yanı sıra 18 delikli iki golf sahası, özel bir sürüş alanı ve eğitim tesisleriyle dünyanın en prestijli golf tesislerinden biri olarak öne çıkıyor. Gevşemek ve kendilerini şımartmak isteyenler içinse Terre Blanche’ın spa’sı mükemmel bir sağlık kaçamağı için ideal bir ortam sunuyor.

Aralık

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort, Tayland
Klong Muang Plajı ile Naga Dağı’nın el değmemiş tropik yağmur ormanları arasında yer alan Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa, Krabi Uluslararası Havaalanı’na arabayla 40 dakika mesafede yer alıyor. Fransız yaşam sanatının zarif Tayland misafirperverliği ile harmanlandığı otelin spa’sında kendinizi şımartabilir, muhteşem deniz ve dağ manzaraları eşliğinde 9 delikli özel golf sahasında zorlu bir oyunun keyfini çıkarabilir veya özel sürat teknesiyle pastoral tropik adaları keşfedebilirsiniz.