Ocak 2024

Bilekte kredi kartı inceliğinde lüks tasarım

Aralık

İNCE ÖTESİ

T

asarım, teknoloji, lüks ve moda alanlarındaki birlikteliklerin çok azı hayal kırıklığına uğratır. Diğer taraftan hemen hepsi nefes kesici yenilikleri beraberinde getirir. Tıpkı Ferrari ve Richard Mille arasındaki çığır açan ortaklık gibi… Hassas mühendisliğin zamansız bir zarafetle buluşması, teknik beceriyi estetikle birleştiren ultra ince saat RM UP-01 Ferrari’yi doğurdu. Ortak bir mükemmellik takıntısı ve arayışından doğan bu işbirliği, geleneklere meydan okuyan ve mekaniğinde yeni standartlar belirleyen bir saatle sonuçlandı.

Aralık

Sadece 1,75 milimetre kalınlığındaki RM UP-01 Ferrari şık dış görünümünün ötesinde, iki ikonik markanın en iyi işçilik, malzeme ve ortak değerlerinin bir araya gelişini temsil ediyor.



Aralık

Ultra ince bir saat yaratmak, üst üste bindirilmiş dişlilere sahip geleneksel mekanizmaların dışına çıkılmasını gerektiren benzersiz bir dizi zorluk ortaya çıkarmış. Richard Mille’in çözümü, mekanizma ve kasanın titiz bir şekilde entegre edilmesini ve her iki bileşenin de gerekli sağlamlığı sağlamasını içermiş. Havacılık ve otomotiv endüstrilerinde sıkça kullanılan güçlü alaşım sınıf 5 titanyumdan üretilen taban plakası biyouyumluluğa da işaret ediyor. Bu aynı zamanda Ferrari’nin araçlarında bulunan aynı şık hatlara ve titiz ayrıntılara sahip. Monoblok yapı, sağlamlığı optimize ederken su geçirmezlik sağlıyor. Kasa üzerindeki lazerle işlenmiş ikonik atlar ve referans numaraları hiç şüphesiz sınırlı sayıda üretilmiş bu saati daha da ayrıcalıklı kılıyor.

Sonuç olarak RM UP-01 Ferrari hassasiyetin, yeniliğin ve iki marka arasındaki kalıcı ortaklığın bir kutlaması gibi okunabilir.