Şubat 2024

Sevgililer Günü için hediye rehberiniz burada!

Şubat

HEDİYE SEÇME YOLCULUĞU

S

evgililer Günü yaklaşırken elbette en çok ideal hediye arayışı ön plana çıkar ve asıl zorluk, onu alan kişi kadar benzersiz ve özel bir sevgi simgesi bulmakta yatar. Bu rehberle işinizi biraz daha kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Sevgililer Günü hediyelerini seçme yolculuğuna hoş geldiniz.

Şubat

Markaların sevgililer günü yorumları

John Hardy, çakıl taşlarının doğallığına ve saflığına gönderme yapan Pebble Heart koleksiyonunu ve bağlılığa bir övgü niteliği taşıyan Love Knot koleksiyonunu piyasaya sürdü. Kapsüller 795 ila 2.900 dolar arasında değişen 14 ayar sarı altın, pembe altın ve gümüş parçalar içeriyor.

Şubat

Disney ve Fossil, Mickey ve Minnie Mouse’un öpüştüğü aşk temalı saatlerden oluşan Sevgililer Günü koleksiyonu için iş birliği yaptı. Koleksiyonda ayrıca takılar, kalp şeklinde bir çanta, bir el çantası ve daha fazlası yer alıyor.

Şubat

Kate Spade New York’un Aşk Koleksiyonu adını verdiği Sevgililer Günü ürünlerinde elbette bolca kalp motifi yer alıyor. Her ne kadar öne çıkan pijamalar olsa da takılar, cüzdanlar, ayakkabı ve diğer aksesuarlarda kalplerden nasibini almış görünüyor!

Şubat

Swarovski aşkın mucizesini vintage esintili bir Sevgililer Günü koleksiyonuyla kutluyor. Koleksiyon boyut, donanım ve süsleme bakımından farklılık gösteren çeşitli varyasyonlara sahip taş rengi Hyperbola kalp kolye ucunun etrafında şekilleniyor. Markaya göre, kolyenin ortasına yerleştirilen büyük taş “her hareketle parıldarken aşkın o büyülü hissini yakalamak” için tasarlanmış.

Şubat

Ama elbette romantizmin sembolleri kalplerle sınırlı değil. Dior’un Sevgililer Günü Koleksiyonu, Pietro Ruffo’nun Le Cœur des Papillons motifini çantalar, takılar, sandaletler ve diğer aksesuarlar üzerinde yer alan bir buket çiçek ve kelebekle sunuyor.



Şubat

Şarabını içerken zarafetten vazgeçmeyenler için Louis Vuitton’dan özel monogramlı şişe açacağı, özel dökme ağızlığı ve kapaktan oluşan mini kit de seçenekler arasında.

Şubat

Ferragamo Gancini tokalı deri mokasen ayakkabı, dana derisi özel tokalı yuvarlak burunlu deri loafer’la tarzından asla ödün vermeyen partneriniz için şık bir seçim olabilir.

Şubat

Bisiklet kilitlerini tutabilen bir ön halka ve güvenli bir sürüşe uyum için tokalı göğüs kemeri ile tasarlanan, su geçirmez PU materyalinden üretilmiş Rolltop Rucksack sırt çantası maceraseverlere uygun bir hediye.

Partnerinize etkinlik hediye etmeye ne dersiniz?
Cevabınız evetse, size iki önerimiz var:

Şubat

Kutlamaların gözdesi Lamberth Cake’i iki renkli tasarımıyla Sevgililer Günü’ne özel bir workshop haline getiren MSA mutfağında romantik bir gün.

Distile İçki ve Şarap Uzmanı Ayça Çiğdem Budak tarafından hazırlanan, rakının ve meyhane kültürünün inceliklerini keşfetmeniz ve çilingir sofralarınızı daha keyifli bir hale getirmeniz için kurgulanmış bir NeoSkala eğitimi.