Aralık 2020

“Ne gerek vardı?” Diyemeyeceğiniz hediyeler

Hediye

KLİŞELERDEN UZAK, LÜKS BİR HEDİYE REHBERİ…

Y

ılbaşı arifesi, herkesin ailesine ve arkadaşlarına yakınlaştığı bir zamandır. Yaşamın devam ettiğinin, eski, kötü olayları geride bıraktığınızın ve yeni bir yıla daha heyecanla ve umutla gireceğinizin sembolüdür. Yılbaşı arifesi, aynı zamanda arkadaşlarınıza ve ailenize ne kadar değer verdiğinizi ve düşündüğünüzü göstermek için hediye alışverişinde bulunma çağrıları yapar. Biz de sevdiklerinizin zevkine ve ilgi alanlarına uyabilecek birçok seçeneğin yer aldığı bir hediye rehberi hazırladık sizin için…

Hediye

The Viski - Gunmetal Kokteyl Seti

Metalik siyah kaplamalı, dört parçadan oluşan bu kokteyl seti, amatör barmenlerin en büyük yardımcısı olmaya aday. İster yenilikçi ister klasik bir kokteyl olsun, hayal edilebilecek herhangi bir içki, bu profesyonel set sayesinde kolayca hazırlanabilir.

Hediye

Hinoki – Essential Bıçak Seti

400 yılı aşkın deneyime sahip Japon Hinoki markası, günlük kullanım için ürettikleri üç mutfak bıçağını piyasaya sürdü. Şefler ya da şef olmayı hayal edenler için üretilen bu set, tasarımı ve dayanıklılığıyla yıllarca mutfakları süslemeye aday…

Hediye

LARQ Matara

Bu minimalist çizgilere sahip matara, aynı zamanda bir su arıtıcısı. İçerisindeki UV-C LED ışığıyla suyu arındıran LARQ matara, çift yalıtımlı olduğu için içeceklerinizin ısısını tam bir gün boyunca koruyor.

Hediye

Warwick Acoustics’ APERIO Kulaklık

Mastering, miksaj gibi profesyonel ses üreticilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan APERIO kulaklık sistemi, ses deneyimlerini ciddiye alan seçici müzik tutkunları için muhteşem bir seçenek.

Hediye

Tom Ford - Ocean Plastic Kol Saati

Hediye alırken doğaya da iyilik yapmak mümkün. Tom Ford’un bu modeli, tamamen okyanuslardan çıkarılan plastiklerin geri dönüştürülmesiyle üretilmiş olan ilk lüks saat.

Hediye

MoMa Design - Renkli Tavla Seti

En eski ve sevilen masa oyunlarından tavla, artık yepyeni bir görünüme sahip. Renkli tasarımıyla dikkat çeken bu tavla seti kayın ağacından üretilmiş.

Hediye

Derek Rose Erkek Bornoz

Duş sonrasında bile kusursuz görünmek mümkün mü? Eğer bu yüksek kaliteli, lüks bornoz üzerinizdeyse, evet. Saf pamuktan üretilen, parlak kadife görünümlü bu bornoz, yalnızca duş sonrası giymek için biraz fazla iyi.

Hediye

Meng Saten Kimono

Bu göz alıcı kimono, rahat giyimi yeni ve lüks bir seviyeye taşıyor. %100 ipekten üretilen, turkuaz mavi üzerine zarif bir çiçek desenine sahip bu kimono, uzun, yarasa kolları ve kemeriyle harika bir görünüme sahip.

Hediye

Yves Saint Laurent x Wilson Tenis Raketi

Yves Saint Laurent, spor markalarıyla iş birliğine odaklandığı “Rive Droite” koleksiyonu ile geri döndü. Wilson ile yaptığı iş birliğinden doğan bu set, Saint Laurent’in bu koleksiyonundaki en dikkat çekici parçalardan biri.

Hediye

Chopard - Happy House Koleksiyonu

Maison Chopard, James Bond franchise’ı ile iş birliği içinde “Happy Hearts - Golden Hearts” adlı benzersiz bir mücevher koleksiyonunun yaratmış.

Hediye

Chanel Çanta

Bu karışık renkli çanta, Chanel’in 1960’ların efsanevi oyuncularının göz alıcı sadeliğinden ilham alan Cruise 2020-2021 koleksiyonunda yer alıyor.

Hediye

Hermès Eşarp

Kenarları elle kıvrılmış, boncukları ve payetleri elle işlenmiş bu kuş tüyü desenli ipek eşarp, doğanın eşsiz güzelliği ve sonsuz yaratıcılığına atıfta bulunuyor.