Aralık 2020

Yılbaşı sofrasında buluşuyoruz

Yemek

UZAKDOĞU MUTFAĞINDAN FRANSIZ MUTFAĞINA UZANAN ALTERNATİFLER…

M

uhteşem bir yılbaşı sofrası, masada çeşit çeşit, birbirinden leziz yemekler ve içecekler… Bunca yemeği kendimiz hazırlamaya kalkarsak muhtemelen yeni yıla yorgun girmek zorunda kalırız fakat çok sevdiğimiz o restoranlar imdadımıza yetişiyor! Birbirinden güzel tarif ve lezzetlerle her damak zevkine uygun siparişler, yılbaşı sofralarınızı şenlendirmek için bekliyor. İşte yılbaşı yemeği için sipariş verebileceğiniz en kaliteli 10 restoran…


Yemek

L’express by Lucca

Lucca’nın sevilen lezzetlerinden ortaya çıkmış, paket servisine uygun geliştirilmiş menüsüyle hizmet veren online bir restoran olan L’express by Lucca, mini bir parti catering’inden geniş ziyafetlere, kokteyl mix’lerden suşi ve taco’ya kadar tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir platform.


Yemek

Hünkar

1950 yılından bu yana hizmet veren Hünkar restoranı bilenler bilir… Geleneksel Türk mutfağının en iyi örneklerini tadabileceğiniz restoran, ev siparişlerinde de standardını bozmuyor ve ailecek afiyetle yiyebileceğiniz lezzetleri ayağınıza getiriyor.


Yemek

29

Dünya mutfağını Türk lezzetleriyle harmanlayan 29, mevsimlere göre düzenlenen zengin menüsüyle sipariş listenizde yer alması gereken restoranlardan biri. İster Türk ister dünya mutfağı olsun, siparişinizin gözünüze de damağınıza da hitap edeceği kesin…


Yemek

Morini

İtalya’nın otantik ve canlandırıcı lezzetlerini yerel tatlarla buluşturan Morini, yepyeni bir gusto yaratmış. Michelin yıldızlı şef Michael White tarafından oluşturulan, Garganelli Mantar Risotto, Carciofi gibi klasik İtalyan lezzetlerinin de yer aldığı menüsündeki makarnalarsa lezzetleriyle nam salmış durumda.


Yemek

Neni Brasserie

Fransız ve Akdeniz mutfağından aldığı ilhamla menüsüne yön veren Neni Brasserie, geleneksel tatları kendine özgü dokunuşlarıyla yorumlarken gurme ve lokal lezzet anlayışıyla öne çıkıyor.


Yemek

Apartıman

Apartıman’ın Şef Burçak Kazdal’ın özenle seçtiği malzemelerden oluşan mutfağı, hem modern hem de klasik Türk lezzetlerinin yanı sıra dünya mutfağından da esintiler taşıyor.


Yemek

Mangerie

16 yıldır hizmet veren Mangerie’nin her damak tadına hitap eden ana yemekler, sandviçler, burger, noodle ve salatalar içeren menüsünde klasikleşen lezzetlerin yanı sıra mevsime göre değişen farklı tatlar da yer alıyor.


Yemek

Bi Nevi Deli

İçeriklerin besin değerlerinin korunmasına ve malzemelerin işlenmeden kullanılmasına odaklanmış, vegan bir mutfağa sahip olan bu restoran, özel beslenme tiplerine göre seçenekler hazırlıyor.


Yemek

Da Mario

İstanbul’un ilk İtalyan restoranı olan Da Mario, 1993 yılından bu yana müşterilerine kusursuz bir hizmet sunuyor. Restoranın menüsünde taze ev yapımı makarnalar, odun fırınında pişirilen pizzalar ve Akdeniz mutfağının ayrılmaz parçası salatalar yer alıyor.


Yemek

Yada Sushi

Uzakdoğu ve dünya mutfağının örneklerini özgün bir konsept eşliğinde sunan Yada, alanında uzman şeflerin hazırladığı birbirinden özel lezzetleri modern sunumlarla birleştiriyor. Eğer yılbaşı sofranızda farklı lezzetlere de yer varsa, bir Uzakdoğu esintisi size iyi gelebilir.