Haziran 2020

Güneşli günler bizi bekler.

Cilt Bakım

GÜNEŞİN ZARARLI ETKİLERİNDEN KORUNMAK İÇİN ANTİOKSİDAN ETKİLİ, CİLDİ SIKILAŞTIRAN VİTAMİN VE MİNERAL DESTEĞİ VEREN ÜRÜNLERİN KULLANIMI ÖNEM KAZANIYOR.

Ö

lmez otunun benzersiz kokusu, seyahat severlere Korsika adasının yakınlarında olduklarını hissettirir. Korsika adasında esen tuzlu rüzgarlar, bu yabani çiçeğin güneşli notalarını taşır. Ölmez otu (Immortelle) serisi, şüphesiz L’Occitane’ın en çok sevilen ürün gruplarından biri Divine Cream. Yaşlanma karşıtı başarısı ile bilinen bu ürün grubunun güneş korumalı kremi ise yaz mevsiminin olmazsa olmazlarından.

Kuruyan dudaklara…

Yoğun shea yağı içerikli bu dudak balsamı, kuru ve çatlamış dudakları nemlendirmeye, onarmaya ve korumaya yardımcı olur. Dudaklarınızın ve yumuşaklığı anında yenilenir. SPF 30 özellikli ürün L’Occitane Shea Ultra Rich Lip Balm, dudakları besler ve aynı zamanda dudaklarınızı güneşin zararlı etkilerinden korur.


Cilt Bakım

Güneş gözlerinizi yaşlandırmasın.

Işık terapisi tekniğinden ilham alınarak geliştirilen Lierac Sunissime serisinin ürünü, yaşlanma karşıtı göz çevresi koruması ile daha kaliteli ve ışıltılı bir göz çevresine kavuşmanızı sağlamak için tasarlanmış. Stick, içerisindeki güneş koruması teknolojisi ile göz çevrenizi tüm zararlı güneş ışınlarına karşı koruyarak, mineral filtresi ile hassas göz çevresini rahatlatır ve hassasiyet oluşumunu önler.

Eller özel ilgi ister.

El yıkama sıklığımız ve süresi arttıkça en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerden biri besleyici yağ ve vitaminler içeren el kremleri oldu.

Chanel la Crème Main

Çantada kolayca kendine yer edinebilecek özel tasarım kutusuyla, el kreminden çok aksesuar olarak kullanmanıza neden olabilir. El ve tırnaklar için nem, pürüzsüzlük hissi ve aydınlık veren komple bakım ürünü hızlıca erir ve elde yağ hissi bırakmadan emilir.


Cilt Bakım

Burt’s Bees

Çok kuru ve çatlamış eller için geliştirilmiş bir bakım kremi. İçeriğindeki zeytinyağı hücre yenilenmesine destek sağlar. Formülündeki tatlı badem yağı, balmumu ayçiçek yağı ve biberiye yağı elleri nemlendirerek besler.

Loccitane Shea Butter

Ödüllü kremin içinde her tüpte ortalama yüzde 20 oranında shea butter ve bunun dışında bal, badem ve zengin hindistan cevizi yağı bulunuyor. Besleyiciliğini artıran bu formüllerin yanı sıra yasemin ve ylang-ylang sayesinde akılda kalıcı bir koku bırakıyor. Yağlanmadan hızla emilen krem, ellerinizin pürüzsüz görünmesini sağlıyor.

Nuxe Rêve de Miel®

Bal, değerli yağlar ve E vitamini içeren bu yumuşatıcı ve yağsız el kremi, kuru ve çatlamış elleri besleyip onarırken aynı zamanda cildinizi erken yaşlanmaya karşı koruyor. Kullanıma devam ettikçe elleriniz yumuşaklık kazanırken tırnaklarınızın da güçlendiğini fark edebilirsiniz.


Cilt Bakım

LA MER the Hand Treatment

Yaşla beraber oluşan cilt lekelerinin görünümünü azaltırken en kuru ciltleri bile canlandırabilecek formülüyle taze bir görünüm sağlar. Formülündeki deniz yosunları cildi nem bakımından beslerken sağlıklı, genç, yumuşak ve pürüzsüz ellere kavuşmanızı sağlar.