Mayıs 2020

Montblanc’ın dünyayı şaşırtan sürprizi:
Kablosuz kulaklık

montblanc

TASARIMI ALÜMINYUM VE KALİTELİ DERİDEN OLUŞAN MONTBLANC MB 01 AKILLI KABLOSUZ KULAKLIKLAR PRESTİJİ DENEYIMLEME İMKÂNI SUNUYOR.

M

ontblanc kablosuz kulaklık tercihiyle takipçilerini şaşırttı. Ancak Mart ayında görücüye çıkan kulaklık, benzersiz malzeme seçimi ve adına yakışır kalitesiyle şimdiden teknoloji ve şıklığı tercih edenlerin gözdesi olacak gibi duruyor. Montblanc yeni Teknoloji Başkanı Dr. Felix Obschonka yeni ürünleri için; “Her zaman, lüks iş seyahatlerine çıkanlar için ürünler oluşturmaya çalışıyoruz,” açıklamasında bulundu. Biz de sizin için biraz daha yakından inceledik.

Montblanc’ın yeni kulaklıkları dünyanın ince tasarımlı yazı gereçleri ve saatlerinin yaratıcısından beklenen bir tasarımla; kusursuz ve unutulmaz bir deneyim için piyasaya çıktı. Tasarımı alüminyum ve kaliteli deriden oluşan Montblanc MB 01 Akıllı Kablosuz Kulaklıklar prestiji deneyimleme imkânı sunuyor. MB 01 Akıllı Kulaklıkları kulaklarınıza yerleştirdiğiniz anda, fark edeceğiniz ilk şey suni deri yerine kullanılan kaliteli koyun derisi olacak. Estetik görünümü ve piyasanın ilerisindeki teknik detaylarla beraber, hafif yapısı gelişmiş ses kodlama desteği, 20 saatten uzun batarya ömrü, aktif gürültü önleyici ve Bluetooth 5.0 versiyonu entegrasyonuyla göz kamaştırıyor. Ayrıca dilerseniz Google Asistanı tek tuşla devreye sokabiliyorsunuz.


Montblanc

Montblanc MB 01, 280 gram ağırlığında ve katlanabilir olmasıyla iyi bir seyahat dostu gibi duruyor. Bununla birlikte isterseniz bilgisayarınıza bağlanarak günlük işlerinizi halletmenize ve kablo uzaklığınıza mahkûm kalmamanıza yardımcı olur.

Sağ tarafta, silikon bölgenin ortasında oynat/durdur tuşu ve aynalı hattın ortasında da bir tane aktif gürültü önleyiciyi aktive eden anahtar yer alıyor. Açma/kapama düğmesinde 4 tane soft LED ışık bulunuyor. Bu ışıklar batarya yüzdesine göre yanıyor (%100’se 4 ışık da yanıyor, %75’de 3 ışık yanıyor). Bu sistem kullanıcının tahmine bağlı yaşayabileceği batarya sorunlarına engel oluyor.

Kulağa takıldığında otomatik olarak çalışmaya başlayan ve çıkarıldığında da herhangi bir komut gerekmeksizin müziği durduran sensörleri sayesinde eller serbest tanımının altını çizen MB 01’ın fiyatı 600 dolar olarak belirlendi.