Aralık 2 2023

Sevdikleriniz için yeni yılda son teknoloji hediyeler

Aralık

KARAR VERMEK İÇİN HÂLÂ GEÇ DEĞİL!

Y

eni yıla çok az bir zaman kalmış olabilir, genelde en önem verilen hediyeler seçilmesi en zor olanlardır. Bu yıla teknolojinin penceresinden bakalım dedik ve farklı alanlara dair hangi hediyeleri alabileceğinize dair mini bir liste yaptık. İşte teknolojinin bize verdiği yetkiye dayanarak bu yılın en son teknoloji hediye önerilerini sunuyoruz!

Aralık

Yazmaktan vazgeçmeyenlere - Rocketbook
Klavye yerine kâğıt ve kalemi tercih ediyor olabilirsiniz, ama bu teknolojiden mahrum kalmanız gerektiği anlamına gelmiyor. İşte bu yüzden yazmayı sevenler için harika bir hediye önerisi: Rocketbook akıllı defter. Notlarınızı buluta yükleyebilir, yazdıklarınızı dilediğiniz kadar silip yeniden yazabilirsiniz. Kalemin ve defterin doğala yakınlığı alışkanlıklarınızdan vazgeçmemenizi sağlayacak. Yalnız not tutmak zorunda değilsiniz; çizim yapabilir, takvim tutabilir ve dilediğiniz yere aktarabilirsiniz.

Aralık

Macera severlere – LARQ-PureVis
Uzun ve aniden karar verilen yürüyüşleri sevenler için her zaman yanında bulundurabileceği nefis bir çözüm. Şişesinin üzerinde bulunan UV-V ışığı sayesinde içindeki suyu strelize eden PureVis birkaç dakika içinde temiz su içmenizi sağlıyor. Ayrıca içine koyduğunuz suyu 12 saate kadar sıcak 24 saate kadar da soğuk tutabiliyor. Sevdikleriniz için renk tercihleri arasından seçim yapabilir ve şarj ettikten sonra bir ay dayanan sisteminin keyfini çıkarmalarını sağlayabilirsiniz.

Aralık

Her daim yeşil sevenlere – Clik & Grow
Mevsim uygun olmayabilir ya da ekilecek toprak yoktur… İşte bu şartlara rağmen kendi bahçesini yetiştirmek isteyen sevdikleriniz için harika bir hediye seçeneği; akıllı bir bahçe. Bir aylık su alabilen dahili haznesiyle birlikte bitkilerin yeterli ışık alması için kullanılan LED lamba sayesinde kapalı alanda mini bir bahçe! Aynı anda üç farklı bitki türünü yetiştirebilir küçük fideleri sağlıklı filizlere dönüştürebilirsiniz.

Aralık

Dekorasyon düşkünlerine - Nanoleaf ışık
Bu yılın en gözde teknolojik dekorasyon objelerinden biri Nanolef ışıklar. Ev dekorasyonuna meraklı olanlar için milyonlarca farklı renk skalası bulunan ve kapalıyken dahi evin atmosferine uyum sağlayacak bir dekor. Başlangıç kiti yedi ışık içerse de dilenirse yüzden fazla ekleme yapılabilir.



Aralık

Kahve kokusuna hayır diyemeyenlere - Café Specialty Drip
Bu akıllı ve zarif kahve makinesi, hayatınızdaki kahve tutkunları için mükemmel bir hediye. Wi-Fi bağlantılı cihaz Amazon Alexa ve Google Assistant sesli komutlarıyla açılıp kapanıyor, hatta kahvenin yoğunluğunu ve aroması da ayarlıyor. Kahve makinesi, uygun şekilde yerleştirilmiş bir demleme sepetine ve sezgisel kontrollere sahip. Cam sürahisi tam on fincan kapasiteli. Siyah, beyaz ya da paslanmaz çelik kaplama sizin tercihinize kalmış.

Aralık

Basılı fotoğraf tutkunlarına - Leica
Leica dijital fotoğraf kültürünü retroyla birleştirmenin bir yolunu bulmuş. Görünürde dijital olan fotoğraf makinesi anında çıktı verecek şekilde tasarlanmış. Üstelik içeriğinde bulunan filtrelerden birini basmadan önce seçebilir, görüntüleyebilir ve karar verebilirsiniz. Tam bir hibrit olan fotoğraf makinesinde depolama imkânı sağlayan microSD kart da bulunuyor.

Aralık

Sütümü kendim yaparım diyenlere – Nutr
Geleneksel süte olan bakış açısının değiştiği malum. Daha sağlıklı olduğu düşünülen gezgen dostu alternatif arayanlar bitkisel sütlere yöneliyor. Üstelik bu hediyeyle en katkısız olanı evde yapmak mümkün. Yalnızca birkaç dakika içinde badem, yulaf, kaju ya da aklınıza gelen farklı malzemelerden sütü yapabilir, birleştirebilir ve daha iyi lezzetler çıkarabilirsiniz.

Aralık

Bisikletten ötesini arayanlara – Allant + 7 Lowstep
Süspansiyonlu çatalın yol yumuşatma avantajlarına sahip şık ve dayanıklı bir e-bisiklet isteyen sürücüler ve yolcular için üretilmiş ödüllü bir performans e-bisikleti. Saatte 20 mil hıza kadar yardımcı olan güçlü Bosch tahrik sistemi, kaliteli parçalar ve çok sayıda özenli tasarım detayı, bu elektrikli bisikleti her gün şehirde dolaşmak için kusursuz bir seçenek haline getiriyor.